Σαντορινιός για Μπαλάφα: «Ήταν “άτυχο” περιστατικό»- Κικίλιας: Να ζητήσει συγγνώμη

Όπως είπε ο υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, παρερμηνεύτηκε η συνέντευξή του στο βωμό πολιτικών επιδιώξεων

Σαντορινιός για Μπαλάφα: «Ήταν “άτυχο” περιστατικό»- Κικίλιας: Να ζητήσει συγγνώμη

Στην αντεπίθεση μετά το σάλο που προκάλεσε ο χαρακτηρισμός «στραβή» που απέδωσε στην τραγωδία με τον θάνατο του 11χρονου Μάριου στο Μενίδι, πέρασε ο Γιάννης Μπαλάφας, όπως σας ενημερώσαμε νωρίτερα στο star.gr. Όπως είπε ο υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, παρερμηνεύτηκε η συνέντευξή του στο βωμό πολιτικών επιδιώξεων.  

Από την πλευρά της κυβέρνησης , ο υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Νεκτάριος Σαντορινιός, χαρακτήρισε το περιστατικό με τον Γιάννη Μπαλάφα, «άτυχο», μιλώντας στον Alpha 9,89.

«Δεν θέλω να σχολιάσω κάτι που δεν γνωρίζω λεπτομερώς (τις δηλώσεις Μπαλάφα). Ήταν “άτυχο” περιστατικό, σε κάθε περίπτωση και πρέπει να φροντίσουμε να μην ξανασυμβεί. Το “άτυχο” το λέω με την έννοια ότι κακώς συνέβη. Ξέρουμε ότι υπάρχει πρόβλημα στην περιοχή και πρέπει να κάνουμε περισσότερα πράγματα».

Έντονη ήταν όμως η αντίδραση από την πλευρά της αξιωματικής αντιπολίτευσης, η οποία δια στόματος Κικίλια, τον κάλεσε να ζητήσει συγγνώμη. Ο Βασίλης Κικίλιας είπε χαρακτηριστικά: «Η απώλεια ζωής δεν μπορεί να αντιμετωπίζεται με τόσο φτηνές κουβέντες, ελπίζω ο κ. Μπαλάφας να έχει το θάρρος να ζητήσει συγγνώμη».

Ο Θεόδωρος Φορτσάκης, μιλώντας χθες στον ΣΚΑΙ αναφέρθηκε στο θέμα της αστυνόμευσης  λέγοντας: «Τη ΔΕΛΤΑ γιατί τη διαλύσατε; Την ομάδα ΔΙΑΣ γιατί την αποδυναμώνετε; Επιτρέπεται να βλέπουμε αστυνομικούς στο Gay Pride; Είναι αστυνομία αυτή; Έχετε διαλύσει την αστυνομία».

Δείτε επίσης: Τσουνάμι ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΝ για τη δήλωση Μπαλάφα περί "στραβής" στο Μενίδι- Την παραίτηση Τόσκα ζήτησε το ΠΑΣΟΚ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top