Videogames: Βίντεο και από τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά για «την έξοδο από την κρίση»!

Μετά τα βίντεο που ανέβασε προηγουμένως η ΝΔ

Σε…  videogames εξελίσσεται πλέον η πολιτική αντιπαράθεση, ενόψει  και τη  ψηφοφορίας για τα μέτρα στη Βουλή, καθώς μετά τα  4 βίντεο  που ανέβασε προηγουμένως η ΝΔ, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για τις μεγάλες απώλειες εισοδήματος που θα υποστούν μισθωτοί, συνταξιούχοι, ελεύθεροι επαγγελματίες και αγρότες με την ψήφιση των μέτρων, ο  ΣΥΡΙΖΑ απάντησε με το δικό του video, για την «έξοδο από την κρίση», όπως υποστηρίζει!  

 «Προχωράμε μαζί» είναι το μήνυμα συγεκριμένα στιο βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα ο ΣΥΡΙΖΑ στο «Youtube» και σε άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Δύο χρόνια πριν χαράξαμε τον δρόμο για την αμφισβήτηση της λιτότητας στην Ευρώπη. Από την πρώτη μέρα μέχρι σήμερα η έξοδος από την κρίση με την κοινωνία όρθια αποτελεί αταλάντευτο στόχο», αναφέρεται στο βίντεο του ΣΥΡΙΖΑ, στο οποίο περιλαμβάνονται  αποσπάσματα από την ομιλία του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα. «Δεν κρύψαμε ούτε μία στιγμή τις δυσκολίες. Δεν παρουσιάζουμε success story. Με ειλικρίνεια στεκόμαστε απέναντι στον ελληνικό λαό» τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Καταφέραμε μία συμφωνία με αντίμετρα και μηδενικό δημοσιονομικό ισοζύγιο, επαναφορά της εργασιακής κανονικότητας που θα μας οδηγήσει στη νέα εποχή  και υπογραμμίζει πως «για πρώτη φορά είναι ορατή η οριστική έξοδος από τα μνημόνια. Για πρώτη φορά είναι ορατή συγκεκριμένη λύση για το χρέος» υποστηρίζει επίσης το video.   

Ο ΣΥΡΙΖΑ σε αυτό  υποστηρίζει επίσης:

«Ξεκινάμε την υλοποίηση ενός μακρόπνοου σχεδιασμού για:

- Δίκαιη Ανάπτυξη

- Ανάκτηση της Εργασίας

- Κοινωνικό Κράτος

- Κοινωνική Δικαιοσύνη.

Είμαστε κομμάτι του ελληνικού λαού. Μαζί θα καταφέρουμε την οριστική λύση, την οριστική νίκη. ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΑΖΙ».

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top