Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξηγεί πως θα μειωθούν οι λογαριασμοί της ΔΕΗ για τους πολίτες!

«Υπάρχουν λύσεις» τονίζει ο πρόεδρος της ΝΔ

Τον τρόπο με τον οποίο η ΝΔ θα μειώσει τους λογαριασμούς της ΔΕΗ για τους πολίτες εξηγεί σε βίντεο ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κάνοντας μια συνοπτική αναφορά του σχεδίου της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την ενέργεια.

«Ίσως να ακούσατε ότι πρόθεσή μας είναι να ιδιωτικοποιήσουμε τον ΑΔΜΗΕ ώστε να μειωθούν τα τιμολόγια των Υπηρεσιών Κοινής Ωφέλειας. Πολλοί δε γνωρίζουν το τι είναι ο ΑΔΜΗΕ. Τις ΥΚΩ πάντως της πληρώνουμε όλοι και είναι ένας από τους λόγους που τα τιμολόγια της ΔΕΗ, σήμερα, είναι τόσο φουσκωμένα» εξηγεί ο κ. Μητσοτάκης.

«Για να μειωθούν οι χρεώσεις ΥΚΩ, θα πρέπει να ολοκληρωθούν οι ηλεκτρικές διασυνδέσεις των νησιών μας με την ηπειρωτική Ελλάδα. Και γι' αυτό χρειαζόμαστε ιδιωτικές επενδύσεις» σημειώνει και συνεχίζει: «Πως; Ιδιωτικοποιώντας το 66% του ΑΔΜΕΗ που είναι ο διανομέας ηλεκτρικής ενέργειας. Με την είσοδο στρατηγικού επενδυτή και τα έσοδα της ιδιωτικοποίησης, θα γίνουν οι αναγκαίες επενδύσεις και παράλληλα θα αποκατασταθεί η ρευστότητα της ΔΕΗ. Το ενεργειακό κόστος θα μειωθεί, οι εργασιακές θέσεις θα διασφαλιστούν και θα δημιουργούν και νέες θέσεις εργασίας».

«Υπάρχουν λύσεις και μπορούμε να τις κάνουμε πράξη» καταλήγει.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top