ΝΔ για Κορίνθου-Πατρών: Ο Τσίπρας εγκαινίασε ένα έργο που ξεκίνησε το 2007 και τότε το καταψήφισε!

«Να εκπονήσουμε, όπως και πριν από 10 χρόνια, ένα σοβαρό σχέδιο υποδομών για την επόμενη δεκαετία»

ΝΔ για Κορίνθου-Πατρών: Ο Τσίπρας εγκαινίασε ένα έργο που ξεκίνησε το 2007 και τότε το καταψήφισε!

Ανακοίνωση για τα εγκαίνια της Κορίνθου-Πατρών εξέδωσε η ΝΔ, με την οποία υπενθυμίζει ότι το έργο σχεδιάστηκε και ξεκίνησε το 2007 και πως τότε ο ΣΥΡΙΖΑ το είχε καταψηφίσει εξέδωσε η ΝΔ.

«Σήμερα, εγκαινιάζεται ένα πολύ μεγάλο έργο. Ένα έργο το οποίο – όπως όλοι γνωρίζουμε – σχεδιάστηκε και ξεκίνησε το 2007. Σήμερα, δε νομίζω ότι είναι η κατάλληλη ημέρα για να μπούμε σε μια αντιπαράθεση με την Κυβέρνηση για το ποιος έκανε τι. Και αυτό, άλλωστε, δεν αφορά και τον κόσμο» τονίζει χαρακτηριστικά ο τομεάρχης Υποδομών της ΝΔ Κώστας Καραμανλής.

Ο ίδιος, ωστόσο, σημειώνει πως «καλό είναι να γνωρίζουμε πως τα έργα αυτά όταν ήρθαν στη Βουλή το 2007 – και ιδίως το συγκεκριμένο έργο – ο ΣΥΡΙΖΑ τότε, δυστυχώς, το καταψήφισε για περιβαλλοντολογικούς λόγους».

«Ας αφήσουμε, όμως, το χθες, ας δούμε το αύριο κι ας κάτσουμε με προσοχή όλοι μαζί – τόσο ο πολιτικός όσο και ο τεχνικός κόσμος – να εκπονήσουμε, όπως και πριν από 10 χρόνια, ένα σοβαρό σχέδιο υποδομών για την επόμενη δεκαετία. Διότι τελικά αυτό είναι αναγκαίο, και για την ανάπτυξη της χώρας, αλλά και για να φύγουμε επιτέλους από τον φαύλο κύκλο της ύφεσης» καταλήγει.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top