ΣΦΑΓΗ Άδωνι-Βέττα: «Τυχοδιώκτης και παλιόπαιδο ο Τσίπρας» - «Είσαι πολιτικός τενεκές» - «Όταν λείπω τα λες!» - «Κάτι κρύβεις με το τσίριγμα»

Κόντρα μπροστά αλλά και πίσω από τις κάμερες

Των… χαρακτηρισμών έγινε το πρωί στη ενημερωτική εκπομπή της ΕΡΤ.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης επιτέθηκε με σφοδρότητα στον Αλέξη Τσίπρα χαρακτηρίζοντας τον πρωθυπουργό «καιροσκόπο, τυχοδιώκτη, ανεύθυνο και παλιόπαιδο». «Είναι μόνο για τον εαυτό του και την πάρτη του» πρόσθεσε.

«Πρέπει να φύγει σήμερα. Να ξέρει ο κ.Τσίπρας, ότι επειδή καθυστερεί, είναι στα όρια να πάρει τη χώρα στο λαιμό του» είπε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

«Ενώ ο Μεϊμαράκης και η ΝΔ, αυτούς που μας έλεγαν γερμανοτσολιάδες και δεν είχαν ψηφίσει ούτε ένα άρθρο ή εάν νόμο της κυβέρνησης Σαμαρά, ψήφισαν το Μνημόνιο του για να μείνει η Ελλάδα στο ευρώ, τι έκανε ο κύριος αυτός; Οδήγησε τη χώρα σε εκλογές με το σύνθημα “ή τους τελειώνουμε ή μας τελειώνουν”. Σε αυτόν τον τύπο που όταν πήρε την ευκαιρία να γίνει εθνικός ηγέτης και να φτιάξει εθνική ομάδα διαπραγμάτευσης, σκέφτηκε μόνο την πάρτη του, δεν του δίνω καμία βοήθεια. Θέλω να σηκωθεί να φύγει» είπε ο κ. Γεωργιάδης.

Μόλις έφυγε από το πάνελ ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, κάθισε ο Δημήτρης Βέττας, ο οποίος επιτέθηκε στον κ. Γεωργιάδη, χαρακτηρίζοντάς τον «πολιτικό τενεκέ».

«Στην τηλεόραση βλέπεις ενδεικτικά παραδείγματα ανθρώπων, οι οποίοι έχουν μηδενική, πολιτική άποψη και πρόταση, την οποία όμως ντύνουν με απίστευτη πληθώρα λέξεων και φράσεων. Εμείς, στη δική μας περιοχή αυτούς τους λέμε πολιτικούς τενεκέδες» είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο ίδιος, έκανε λόγο για προσωπικό μένος του κ. Γεωργιάδη με τον ΑλέξηΤσίπρα και πρόσθεσε: «Άκουσα τον κ. Γεωργιάδη να κατηγορεί τον κ. Τσίπρα ως τυχοδιώκτη. Δεν έχουμε να απαντήσουμε τίποτα επ' αυτού, αλλά έχουμε να πούμε το εξής: Αν κάποια παιδάκια, κάποιοι πολιτικοί τενεκέδες, έχουν φύγει από το υπουργείο τους την τελευταία μέρα και έχουν ζημιώσει το Δημόσιο, τότε να ξέρετε πως αυτή η κυβέρνηση θα κάνει τα πάντα για να μην κλείσει η Βουλή όπως στις 9 Μάη του 2009».

Ο κ. Γεωργιάδης απάντησε στον κ. Βέττα από το twitter, καυτηριάζοντας το γεγονός πως τα σχόλια του κ. Βέττα έγιναν με τον ίδιο απόντα και παρέθεσε μια διάσημη φράση του Σωκράτη: «Εν τη απουσία μου, επιτρέπω και να με δείρουν…».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top