Ζωή Κωνσταντοπούλου: Η κυβέρνηση με παρουσίαζε σαν ψυχοπαθή!

Επίθεση και στον Α. Φλαμπουράρη για την δήλωση σχετικά με «ψυχική διαταραχή»

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Η κυβέρνηση με παρουσίαζε σαν ψυχοπαθή!

«Βεντέτα» με τον υπουργό Επικρατείας Αλέκο Φλαμπουράρη, αλλά και το Μέγαρο Μαξίμου, φαίνεται ότι έχει ανοίξει η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου,  υποστηρίζοντας ότι  την εμφανίζουν σαν ψυχοπαθή!  

Η κ. Κωνσταντοπούλου, μιλώντας στον Γ. Αυτιά και στον Σκάι, αφού αρχικά είπε «να τον χαίρεστε τον κ. Φλαμπουράρη!», όταν πληροφορήθηκε ότι θα ήταν καλεσμένος αργότερα στην ίδια εκπομπή, καταλόγισε στη συνέχεια σχέδιο στην κυβέρνηση να την  παρουσιάζουν ότι πάσχει από ψυχική ασθένεια.  «Με εμφάνιζαν ψυχοπαθή» υποστήριξε και πρόσθεσε ότι  ο κ. Φλαμπουράρης έλεγε πως όποιος δεν θέλει να υπογραφεί το μνημόνιο «παρουσιάζει κάποια ψυχική διαταραχή».     

Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας άσκησε σκληρή κριτική στον κ. Τσίπρα για τις πολιτικές που ασκεί η κυβέρνηση και ισχυρίσθηκε επίσης ότι η ίδια δεν έφυγε από τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ έγινε άλλο κόμμα, το οποίο εφαρμόζει μνημονιακές πολιτικές.                                 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top