Ποτάμι: Η κ. Γεννηματά άνοιξε πρώτη τις μεταγραφές του Ιανουαρίου!

Εμπνευσμένη από το… ποδόσφαιρο ανακοίνωση για την ένταξη του Α. Ιλχάν στο ΠΑΣΟΚ

Ποτάμι: Η κ. Γεννηματά  άνοιξε πρώτη τις μεταγραφές του Ιανουαρίου!

Με αναφορά  στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου στο… ποδόσφαιρο  σχολίασε το Ποτάμι  την ένταξη του ανεξάρτητου και πρώην βουλευτή του  Ιλχάν Αχμέτ στο ΠΑΣΟΚ και τη Δημοκρατική Συμπαράταξη.  

          

«Η κυρία Γεννηματά άνοιξε πρώτη - πριν και από τις Ποδοσφαιρικές Ανώνυμες Εταιρείες - τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Είναι αστείο και συνάμα θλιβερό. Ένας Βουλευτής το πρωί είναι Ποτάμι και το μεσημέρι γίνεται ΠΑΣΟΚ» υποστήριξε  το Ποτάμι στην ανακοίνωσή του.

 Το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη σχολίασε επίσης:

«Χωρίς καμία πολιτική διαφωνία με το κόμμα του και ενώ πάντα επικροτούσε τις θέσεις και τις παρεμβάσεις του Ποταμιού για τη χώρα αλλά και για τη μειονότητα που εκπροσωπούσε. Οι ευθύνες αυτών που σχεδιάζουν στο παρασκήνιο νέες αποστασίες είναι τεράστιες. Δηλητηριάζουν ξανά την δημόσια ζωή. Τα κόμματα δεν μεγαλώνουν κλέβοντας τις έδρες άλλων κομμάτων. Οι πολίτες βλέπουν και θα είναι αυστηροί με όλους αυτούς που θυσιάζουν τα πάντα στο κυνήγι της καρέκλας και - φευ - της εξουσίας». 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top