Επικοινωνιακά τρικ και «κυνήγι μαγισσών» από τον Πολάκη

Το σχόλιο στο δελτίο ειδήσεων του Star για την… ικανοποίηση του αναπληρωτή υπουργού από την κατάσταση στην Υγεία!

Τον λόγο για τον οποίο εκφράζει την…  ικανοποίησή του για την κατάσταση που επικρατεί στα νοσοκομεία, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, προσπάθησε να «ανακαλύψει» η Κάτια Μακρή, στο σχόλιό της στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με την Μάρα Ζαχαρέα.       

«Στην Ελλάδα, δυστυχώς, κανένας υπουργός Υγείας δεν εδικαιούτο να  είναι ευχαριστημένος, ούτε ο κ. Πολάκης τώρα. Επίσης,  η Υγεία δεν είναι ένας τομέας που μπορεί να καλυφτεί με επικοινωνία ή  με κατασκευή εχθρών. Ο Guardian είναι εχθρός, οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία είναι εχθροί και όλοι μας ζηλεύουν και μας πολεμάνε. Aυτά είναι αστεία πράγματα...» τόνισε η σχολιάστρια του Star.

Όπως πρόσθεσε, το τι γίνεται στα νοσοκομεία δεν μπορεί να καλυφτεί με ανακρίβειες: «Επαίρεται η κυβέρνηση ότι δεν ζητά το πεντάευρο και είναι φιλολαϊκή– όταν αύξησε την εισφορά για την υγεία από το 2% στο 6%.  Ή λέει ότι είναι καλύτερες οι παροχές υγείας, όταν με λιγότερα χρήματα εξυπηρετεί πολλούς περισσότερους στα νοσοκομεία, αφού στους ανασφάλιστους προστεθήκαν και οι μετανάστες. Δεν μπορεί με άλλα 2,5 εκ. εν δυνάμει ασθενείς να είναι το επίπεδο των παροχών  το ίδιο».  

Κατέληξε η Κάτια Μακρή στο σχόλιό της:  

«Την κατάσταση την ξέρουμε. Το θέμα όμως δεν είναι να πολεμάς όσους την επισημαίνουν. Ο πραγματικός εχθρός είναι οι δυσκολίες στα νοσοκομεία. Και νομίζω ότι εκεί πρέπει να επικεντρωθεί και ο κ. Πολάκης και να μην αναλώνει τις δυνάμεις του στο να πείσει ότι όλα είναι καλά».  

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top