ΑΥΤΟ είναι το πρώτο πόθεν έσχες του Γ. Βαρουφάκη

Δηλώνει καταθέσεις σε τράπεζες του εξωτερικού

Πόθεν έσχες Βαρουφάκη

Καταθέσεις, ακίνητα και μοτοσικλέτες περιλαμβάνει η πρώτη δήλωση πόθεν έσχες του Γ. Βαρουφάκη για τις χρήσεις του 2013 και του 2014.

Τα εισοδήματα του πρώην υπουργού Οικονομικών ανέρχονται σε 89.840 ευρώ, τα οποία δεν προέρχονται από τη βουλευτική του αποζημίωση, καθώς η δήλωση περιουσιακής κατάσταση που κατέθεσε αφορά την οικονομική χρήση του 2014 που δεν ήταν βουλευτής.

Η σύζυγός του, Δ. Στράτου, δήλωσε εισοδήματα, ύψους 32.108 ευρώ.

Ο κ. Βαρουφάκης είναι ιδιοκτήτης μιας οικίας, 78 τ.μ. και δύο αγροτεμαχίων, ενώ η σύζυγός του έχει δύο σπίτια, 194 τ.μ και 380 τ.μ αντίστοιχα, ένα γραφείο και τρία αγροτεμάχια.

Ο πρώην υπουργός Οικονομικών έχει επίσης τραπεζικούς λογαριασμούς μαζί με τη σύζυγό του σε τράπεζες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Αναλυτικά έχει 7.000 ευρώ στην Εθνική, αλλά και στην HSBC. Μαζί με τη σύζυγό του έχει 50.200 δολάρια στην Bank of America ενώ η σύζυγος του έχει μόνη της άλλα 14.831 ευρώ στην ίδια τράπεζα.

Έχουν επίσης τρία αυτοκίνητα και τρεις μοτοσυκλέτες.

Τέλος ο Γ. Βαρουφάκης εμφανίζεται ως ιδιοκτήτης επιχείρησης χωρίς να προσδιορίζεται το είδος της. Το ίδιο και η σύζυγος του που είναι όμως ιδιοκτήτρια αλλά δύο επιχειρήσεων. Η μια δηλώνεται ως ατομική και η άλλη ως παροχής υπηρεσιών.

Διαβάστε ΕΔΩ το πόθεν έσχες του Γ. Βαρουφάκη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top