ΜΗΝΥΣΑΝ τον Πολάκη Γεωργιάδης-Μανωλίδου! Ιδού και τα ντοκουμέντα

«Θα ζητήσει την άρση της ασυλίας του» διερωτάται ο αντιπρόεδρος της ΝΔ

ΜΗΝΥΣΑΝ τον Πολάκη Γεωργιάδης-Μανωλίδου! Ιδού και τα ντοκουμέντα

Μήνυση κατά του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη κατέθεσαν ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης και η σύζυγός του, Ευγενία Μανωλίδου, αναφορικά με την προ ημερών αντιπαράθεσή τους με πολύ άγριες εκφράσεις στην Βουλή.

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, δήλωσε τις προάλλες στη Βουλή, πως επί υπουργίας του ο Άδωνις Γεωργιάδης και η σύζυγός του «έδιναν σημειώματα» για να διορίσουν δικούς τους ανθρώπους στο ΚΕΕΛΠΝΟ. Το γεγονός είχε εξοργίσει τον αντιπρόεδρο της ΝΔ, που ζήτησε από τον υπουργό να παραθέσει άμεσα τις αποδείξεις των λεγόμενών του στη Βουλή, ειδάλλως, δήλωσε πως θα κατέφευγε στα δικαστήρια. Μεταξύ άλλων πάντως κατά την συζήτηση εκείνη, οι δύο πολιτικοί είχαν ανταλλάξει εκφράσεις όπως «γαϊδούρι» και «κότα λυράτη».

Σήμερα ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ενημέρωσε μέσω του λογαριασμού του στο Twitter πως μαζί με την σύζυγό του κατέθεσαν την μήνυση και μάλιστα διερωτάται αν τώρα ο κύριος Πολάκης θα ζητήσει να αρθεί η ασυλία του ώστε να προχωρήσει η δίκη.

«Μετά την κατάθεση της μηνύσεώς μας, ο κ. Πολάκης έχει το δικαίωμα να ζητήσει την άρση της ασυλίας του. Θα το πράξει;», γράφει ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top