ΧΑΜΟΣ στη Βουλή με Άδωνι και Πολάκη: Γαϊδούρι έπιασες στο στόμα σου τη γυναίκα μου - Πιστό σκυλί του Σόιμπλε!

Το έλα να δεις έγινε στη συζήτηση πριν την ονομαστική ψηφοφορία για τις εξαγγελίες Τσίπρα

Απίστευτη κόντρα εκτυλίχθηκε στη Βουλή μεταξύ Άδωνι Γεωργιάδη, Παύλου Πολάκη και Μάριου Σαλμά! Η συζήτηση ξεκίνησε στη Βουλή στις 10 το πρωί και τα αίματα άναψαν, όταν ο Άδωνις αναφέρθηκε στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας.

«Για να δούμε αν είστε απατεώνες όταν υπογράφετε ένα συμβόλαιο. Το τηρείτε ή όχι ... διότι όταν κάποιος δεν το τηρεί είναι απατεώνας. Αμφιβάλω αν το έχει διαβάσει κανένας βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ το μνημόνιο... άσε που είναι στα αγγλικά!» είπε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ από το βήμα της Βουλής και συνέχισε:

«Τηρήθηκε από τον Τσίπρα η συμφωνία που υπέγραψε; Όχι... δεν είναι λοιπόν απατεώνας; Άρα κορόιδεψε τη Βουλή. Ήθελε να βοηθήσει τους συνταξιούχους; Όχι, το έκανε επειδή στις δημοσκοπήσεις ήταν μείον 16% και ...για το ατομικό του συμφέρον».

Αφού κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι «θα έρθετε αύριο και θα φέρετε σκληρά μέτρα» έκλεισε την ομιλία του, απευθυνόμενος στον Παύλο Πολάκη.

«Είστε η αδυναμία μου. Πριν το δημοψήφισμα, αυτός ο Κρητίκαρος  είχε γράψει ένα tweet που έλεγε ότι το ΟΧΙ είναι για τους λεβέντες και τα ΝΑΙ είναι για τις κότες. Μετά από τέσσερις μέρες, που ο Τσίπρας έκανε το όχι -ναι, και τον έκανε υπουργό είπε ένα ναι ο Πολάκης, μια κότα λυράτη τέτοια!  Ξαναγράψετε tweet σήμερα. Ήλπιζα ότι θα είχατε την ευφυία αφού ξεφτιλιστήκατε το καλοκαίρι, δεν θα το επαναλάβετε το Δεκέμβριο του 2016. Να σας δω τι θα κάνετε αν  Τσίπρας θα φέρει νέα μέτρα. Θα παραιτηθείτε ή θα κρατήσετε την καρεκλίτσα σας;» κατέληξε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Το λόγο πήρε αμέσως ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας. «Κοίτα με βαθιά μέσα στα ματιά. Πρώτον κυκλοφορούν στο διαδίκτυο ομιλίες σας, που βρίζεις όλη τη ΝΔ και εκεί πήγες και έγινες υπουργός, μεταγραφή μαζί με τους άλλους σαν ανταμοιβή, όπως και ο Καρατζαφέρης, των υπηρεσιών που προσέφερες για τα γερμανικά υποβρύχια. Εμείς δεν γλείψαμε εκεί που φτύναμε, όπως το έκανες εσύ, για να γίνεις υπουργός και να γίνεις πιο μνημονιακός από τους μνημονιακούς και πιστό σκυλοί του Σόιμπλε από αυτά που έχει στην αυλή του! Δεύτερον, εσύ κοιμάσαι τα βράδυ, όταν σε μια εβδομάδα απέλυσες 2.000 γιατρούς και πετσόκοψες τη δαπάνη από τη δημόσια υγεία;» είπε μεταξύ άλλων ο Παύλος Πολάκης, τονίζοντας ότι τα χρέη στη δημόσια υγεία τα δημιούργησε ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο προκάτοχός του και ο επόμενος από εκείνον.

«Οι πραγματικοί εργαζόμενοι μας στηρίζουν. Επειδή είσαι και μέγα ψεύτης, αγγλικά μπορεί να ξέρεις και αρχαία ελληνικά… γαλλικά ξέρεις; Αν ναι διάβασε τη δήλωση του Μοσκοβισί που λέει ότι δεν παρενέβη καμία συμφωνία η Ελλάδα» πρόσθεσε ο Πολάκης και συνέχισε:

«Εσείς και η υπόλοιπη παρέα σου, με ποιον είστε με τη κοινωνία ή με τον Σόιμπλε; Τι θα ψηφίσετε σήμερα μωρέ; Εγώ να ξέρεις κοιμάμαι ήσυχος τα βράδια γιατί εμένα δεν με βαστά κανένας, ενώ εσένα και τη γυναίκα σου σας βαστούνε,  για τα ραβασάκια που στέλνατε για διορισμούς»

«Θα φέρεις εδώ τα ραβασάκια» απάντησε ο Άδωνις Γεωργιάδης , με τον Μάριο Σαλμά να σηκώνεται όρθιος και να φωνάζει. 

«Θα φέρεις εδώ τα ραβασάκια, αλλιώς θα σου κάνω μήνυση και θα ζητήσω να σου αρθεί η βουλευτική ασυλία για να τα φέρετε στο δικαστήριο. Δεν θα κρύβεσαι πίσω από την ασυλία ρε γαϊδούρι απατεώνα!» επέμεινε ο Άδωνις Γεωργιάδης και συνέχισε: «Έπιασε αυτό το υποκείμενο στο στόμα του, το όνομα της γυναίκας μου! Η θα φέρεις εδώ τα χαρτάκια αρχιγαϊδούρι τώρα, ή θα γίνει εδώ της Κρήτης. Αυτός ο τύπος νομίζει ότι θα κρύβεται πίσω από το μουστάκι. Ο φάκελος που έχει έρθει στη δικαιοσύνη για σένα,  θα αρθεί η ασυλία του;»

Στη συνέχεια ο Μάριος Σαλμάς, βουλευτής της ΝΔ πήρε το λόγο και είπε: «κύριε Πρόεδρε, ο κ.Πολάκης είναι κατηγορούμενος από μένα με μήνυση και αντί να έχει την ανδρεία να πάει στο δικαστήριο να με αντιμετωπίσει, πήγε στην αρμόδια επιτροπή για να μην του αρθεί η ασυλία! Να του αρθεί η ασυλία!!» και στη συνέχεια τον κατηγόρησε λέγοντας ότι ζητούσα λεφτά στα χέρια από φαρμακοβιομήχανους στην Κρήτη για να αγοράσω ασθενοφόρο, να τα πάω στα Σφακιά οδηγώντας το, για να βγει δήμαρχος. Αλητήριε, άντρες στα Σφακιά και μια πουλακίδα που λέγεται Πολάκης. Στο είπα θα σε κλεισθώ φυλακή, αρκεί να μην κρυφτείς πίσω από τη βουλευτική ασυλία»

Η ένταση συνεχίστηκε με τις φωνές να εντείνονται από τα έδρανα. Ο Πολάκης ξαναπήρε το λόγο και είπε: «Απάντηση αν είναι με τον Σόιμπλε ή τη κοινωνία δεν πήρα. Είχατε άμισθη συνεργάτης της στο γραφείο σας μια κυρία, την  οποία την στείλατε στο ΚΕΕΛΠΝΟ  για να πληρώνεται; Πώς διορίστηκε με τα προσόντα που διέθετε;» και απευθυνόμενος στον κ.Σαλμά είπε: «Σας ενημέρωσαν λάθος τα παπαγαλάκια σας, το ασθενοφόρο που πήγε στα Σφακιά ήταν λειτουργικότατο... (Ακολουθεί ένταση από τον κ.Σαλμά, με τον κ.Πολάκη να του λέει κάτσε κάτω). Η μήνυση που μου έκανε ο Σαλμάς είναι ότι μέσα από μια σκανδαλώδη διαδικασία έγινε υπερτιμολόγηση… Εσύ είσαι ο κατηγορούμενος! Φωνάζει ο κλέφτης να ακούσει ο νοικοκύρης!»

Σημειώνεται ότι  ο Παύλος Πολάκης έκανε μία ανάρτηση στο facebookσ, τα ξημερώματα της Πέμπτης, στην οποία έγραφε: «Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα... Διαλέξτε κύριοι της ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-Ποτάμι-Ε.Κ ... Και συ Σόιμπλε τράβα κι άλλο το σκοινί ...Ο Δεκέμβριος του 2016 ΔΕΝ είναι Ιούλης του 2015...».

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top