Μπακογιάννη: Ο Βαρουφάκης είναι ο μοιραίος άνθρωπος στην Ελλάδα

«Χωρίς συμφωνία, οι τράπεζες θα μείνουν κλειστές ή θα ανοίξουν σε άλλο νόμισμα»

Μπακογιάννη: Ο Βαρουφάκης είναι ο μοιραίος άνθρωπος στην Ελλάδα
«Αυτό που πρέπει να γίνει είναι να επιστρέψουμε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων» δήλωσε η Ντόρα Μπακογιάννη στην εκπομπή Live U του STAR.
Η βουλευτής της ΝΔ κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι ανακοίνωσε «ένα “ηρωικό” δημοψήφισμα παρουσιάζοντας ένα ανύπαρκτο χαρτί ως πρόταση των δανειστών» και πρόσθεσε: «Αν αναζητήσετε στο ίντερνετ, θα διαπιστώσετε πως ο ΦΠΑ στα ξενοδοχεία είναι 13%, στο χαρτί που καλείται να πληρώσει ο ελληνικός λαός είναι στο 23%. Και υπάρχει μια σειρά τέτοιων θεμάτων. Μιλάμε για γκεμπελική μέθοδο και προσπάθεια υφαρπαγής των ψήφων».
Η κα Μπακογιάννη σημείωσε πως θα έπρεπε να μας βάλει σε πολλές σκέψεις που «κατά διαβολική σύμπτωση συνέπεσαν οι απόψεις της Χρυσής Αυγής, των ΑΝΕΛ και του ΣΥΡΙΖΑ».
«Ο κ. Βαρουφάκης είναι ο μοιραίος άνθρωπος σε αυτή τη χώρα. Καθημερινά εμφανίζεται σε όλα τα κανάλια του κόσμου, λέει και ξελέει 100 διαφορετικά πράγματα. Μας έλεγε πριν από έναν μήνα ότι αν γίνει δημοψήφισμα θα είναι “ευρώ ή δραχμή” και σήμερα λέει ότι το δημοψήφισμα δεν είναι! Έχει τινάξει τις συνομιλίες στον αέρα» σημείωσε η βουλευτής της ΝΔ.
Η κα Μπακογιάννη ζήτησε από τον πρωθυπουργό να κάνει σύσκεψη πολιτικών αρχηγών, να διαμορφωθεί μια κοινή εθνική θέση και η Ελλάδα να ξανακαθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.
Σχολιάζοντας την παράταση προγράμ��ατος που ζήτησε ο κ. Τσίπρας, η κα Μπακογιάννη είπε: «Δηλαδή, είπε “σας ζητάω λεφτά για να σας τα πετάξω στα μούτρα”. Είναι σοβαρά πράγματα αυτά; Κάποιος που σήμερα ζητά παράταση και αύριο καλεί τον κόσμο να πει “όχι”. Είναι η ώρα της υπευθυνότητας».
Η κα Μπακογιάννη προειδοποίησε ότι χωρίς συμφωνία «οι κλειστές τράπεζες θα μείνουν κλειστές ή θα ανοίξουν με διαφορετικό νόμισμα».
«Το μεγαλύτερο κέρδος για την Ελλάδα είναι η σταθερότητα και η παραμονή στο ευρώ. Η δραχμή είναι ακριβώς αυτό που επιδιώκουν αυτοί που έχουν μόνο να κερδίσουν, αυτοί που έχουν τα λεφτά τους στο εξωτερικό και θα πάρουν το χωραφάκι του φτωχού Έλληνα» κατέληξε η κα Μπακογιάννη.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top