Πάγκαλος:Είναι ανάξιος ο Κουβέλης για Πρόεδρος Δημοκρατίας,δεν είναι σοβαρός

Πρωτοφανής επίθεση του πρώην υπουργού στον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ

Πάγκαλος:Είναι ανάξιος ο Κουβέλης για Πρόεδρος Δημοκρατίας,δεν είναι σοβαρός

Αν ο κύριος Κουβέλης έχει φίλους σαν τον κύριο Πάγκαλο, τότε σίγουρα δεν χρειάζεται εχθρούς! Αυτό σκέφτεται κανείς, ακούγοντας την επίθεση του πρώην αντιπροέδρου της κυβέρνησης στο πρόσωπο του πρόεδρου της ΔΗΜΑΡ.

Μιλώντας στον Βήμα fm, ο κ.Πάγκαλος χαρακτήρισε ανάξιο πρόσωπο για το αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας τον κ.Κουβέλη, εξαπολύοντας ταυτόχρονα σφοδρή επίθεση στον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ με αφορμή την στάση του τα τελευταία χρόνια στην πολιτική σκηνή.

«Θεωρώ ούτως ή άλλως την παρουσία Κουβέλη στην Προεδρία της Δημοκρατίας μεγίστη κατάπτωση του πολιτικού συστήματος. Είναι ανάξιο πρόσωπο για τέτοιο αξίωμα. Έτσι εκτιμώ, δεν έχω το δικαίωμα;» είπε αρχικά ο κ. Πάγκαλος και πρόσθεσε: «Είσαι στην κυβέρνηση, φεύγεις από την κυβέρνηση, ξαναγυρίζεις και τώρα καταψηφίζεις την κυβέρνηση. Φεύγεις από τον ΣΥΡΙΖΑ και ξαναγυρίζεις και όταν βλέπεις ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν σε παίρνει και δεν σε κάνει Πρόεδρο της Δημοκρατίας και λες μετά ότι δεν θα ψηφίσεις και Πρόεδρο και παρασύρεις μια ομάδα σοβαρών ανθρώπων -διότι μέσα στην ηγεσία της ΔΗΜΑΡ υπάρχουν και σοβαροί άνθρωποι που παρασύρονται και βολοδέρνουν, από εδώ και από εκεί και τελικά εξευτελίζονται και γελοιοποιούνται... Αυτά τα πράγματα δεν είναι σοβαρά».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top