Ικανοποίηση Παπούλια για την επιτυχημένη έξοδο στις αγορές

«Μας είχαν όλοι για τον Κουβαρά (σ.σ.: εννοεί το φαράγγι στην Ήπειρο)»

Ικανοποίηση Παπούλια για την επιτυχημένη έξοδο στις αγορές
Την ικανοποίησή του για την επιτυχημένη έξοδο της χώρας μας στις αγορές εξέφρασε ο Κάρολος Παπούλιας από την Κάσο, όπου βρίσκεται για την έναρξη του εθνικού προγράμματος αγωγής-προαγωγής Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, το οποίο υλοποιείται από την Πολυκλινική του Ολυμπιακού Χωριού, με δωρεά του Ιδρύματος ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ.

«Πιστεύω ότι σήμερα ξεπερνάμε αυτή την κρίση που ήταν μεγάλη. Σήμερα γινόμαστε -γιατί παρακολουθώ και τις ξένες εφημερίδες - αντικείμενο θαυμασμού γιατί ξεπερνάμε την κρίση, γιατί όλοι μας είχαν για τον Κουβαρά (σ.σ.: εννοεί το φαράγγι του Κουβαρά στην Ήπειρο), όπως λένε και στο χωριό μου. Γι’ αυτό το λόγο ν��μίζω ότι αξίζει τον κόπο να ατενίζουμε το μέλλον με την ελπίδα ότι πολλά θα διορθωθούν και πολλά θα γίνουν» τόνισε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Ο κ. Παπούλιας αναφέρθηκε και στις ελληνοτουρκικές σχέσεις, ξεκαθαρίζοντας πως η χώρα μας θα συνεχίσει να στηρίζει τον ευρωπαϊκό προσανατολισμό της γειτονικής χώρας, υπό την προϋπόθεση όμως ότι «θα εγκαταλείψουν την ιδέα ότι είναι συνέχεια της οθωμανικής αυτοκρατορίας».

Όσον αφορά το πρόγραμμα, ο κ. Παπούλιας δήλωσε εντυπωσιασμένος: «Είναι πραγματικά εντυπωσιακή η δουλειά που γίνεται εδώ. Παρακολουθώ το πρόγραμμα από την αρχή που άρχισε. Θέλω να συγχαρώ πρώτα όλους αυτούς τους γιατρούς, τις νοσοκόμες, το νοσηλευτικό προσωπικό π��υ δίνει μια μάχη εντυπωσιακή, πολύ ανθρώπινη. Ό,τι είδαμε να γίνεται εδώ σ’ένα ακριτικό νησί και αυτά που είδαμε και ακούσαμε μας ανεβάζουν το ηθικό, σε μια εποχή που λίγες προκλήσεις το κάνουν». Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top