Έρχονται μαζικά πρόστιμα για ΙΧ χωρίς ασφάλιση ή έλεγχο ΚΤΕΟ

450.000 ιδιοκτήτες οχημάτων στο στόχαστρο μετά τη διασταύρωση

Ακούστε το άρθρο --:-- λεπτά

«Λαβράκια» έβγαλε η πρώτη μεγάλη ηλεκτρονική διασταύρωση στοιχείων για οχήματα που κυκλοφορούν χωρίς ασφάλιση, χωρίς ΚΤΕΟ ή χωρίς πληρωμένα τέλη κυκλοφορίας. 

Σαφάρι για τα ανασφάλιστα οχήματα - Αυτά είναι τα προβλεπόμενα πρόστιμα

Ήδη, σύμφωνα με πληροφορίες, περίπου 450.000 ιδιοκτήτες αναμένεται να λάβουν ειδοποιήσεις για πρόστιμα μετά το καλοκαίρι όπως μετέδωσε η  Μαρία Παππά στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star. 

Ανασφάλιστα οχήματα και χωρίς έλεγχο ΚΤΕΟ: Τι έδειξε η ηλεκτρονική διασταύρωση  

Η πρώτη μεγάλη ηλεκτρονική διασταύρωση  πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία  της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων με το Υπουργείο Μεταφορών, την Τροχαία, τα ΚΤΕΟ και τις ασφαλιστικές εταιρείες. 

Αλλάζουν όλα στα ΚΤΕΟ: Ποια αυτοκίνητα θα ελέγχονται κάθε χρόνο

Χιλιάδες ανσσφάλιστα οχήματα κυκλοφορούν στους δρόμους

Χιλιάδες ανασφάλιστα οχήματα κυκλοφορούν στους δρόμους  

Τα μέχρι τώρα στοιχεία δείχνουν ότι πάνω από 300.000 οχήματα κυκλοφορούν χωρίς ενεργή ασφάλιση, περισσότερα από 150.000 δεν έχουν καταβάλει τέλη κυκλοφορίας, ενώ αντίστοιχος είναι και  ο αριθμός των οχημάτων που δεν έχουν περάσει τεχνικό έλεγχο ΚΤΕΟ. 

Μάλιστα αρκετά από τα ΙΧ που εμφανίζονται να έχουν δηλωθεί σε ακινησία ώστε να μην καταβάλλουν τέλη κυκλοφορίας ή να πληρώνουν ασφάλεια, αλλά στην πραγματικότητα συνεχίζουν να κυκλοφορούν.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top