Η Optima Bank μπαίνει στο Xρηματιστήριο

Τι είπε στο Star ο διευθύνων σύμβουλος, Δημήτρης Κυπαρίσσης

Η Optima Bank κάνει την έκπληξη και μπαίνει στο Xρηματιστήριο. Αυτό είναι ένα οικονομικό γεγονός από μόνο του για την πιο ευέλικτη και φιλική προς τον πολίτη τράπεζα.

Optima Bank: Τετραπλασίασε τα κέρδη της το 2022

O πλέον κατάλληλος άνθρωπος για να μιλήσει για τις εξελίξεις, ο διευθύνων σύμβουλος της τράπεζας, Δημήτρης Κυπαρίσσης, βρέθηκε καλεσμένος στο στούντιο του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα.

Optima Bank: «Γκάζι» στη χρηματοδότηση μικρών και μεγάλων επιχειρήσεων
 

Ο κ. Κυπαρίσσης κάνοντας μια αναδρομή στην ίδρυση της Optima Bank, σημείωσε πως πρωταρχικός σκοπός ήταν να δημιουργηθεί μια τράπεζα που θα είχε ως «αιχμή του δόρατος» την εξυπηρέτηση του πελάτη μέσα στο κατάστημα αλλά και σε όλα τα επίπεδα.

«Η συγκεκριμένη επιλογή μας δικαίωσε αν αναλογιστούμε τα μεγέθη που κατάφερε να πετύχει η τράπεζα μέσα στα μόλις τέσσερα χρόνια της λειτουργίας της» σημείωσε ο διευθύνων σύμβουλος της τράπεζας.

Μπαίνει στο Xρηματιστήριο η Optima Bank

Αναφερόμενος στα οικονομικά μεγέθη, ο κ. Κυπαρίσσης τόνισε ότι τα κέρδη υπερβαίνουν τα 44 εκατ. ευρώ στο α΄ εξάμηνο 2023, ενώ με την είσοδο στο Χρηματιστήριο δίνεται ευκαιρία στο ευρύ επενδυτικό κοινό να συμμετέχει στην επιτυχημένη και ανοδική πορεία της τράπεζας.

Πρόκειται για την πρώτη τράπεζα που θα διαβεί την πύλη του Χρηματιστηρίου μετά από 17 χρόνια.

 Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top