Στη Γλυφάδα το 15ο υποκατάστημα της Optima Bank

Αναμένονται τρία ακόμα υποκαταστήματα σε Θεσσαλονίκη, Κηφισιά και Πειραιά

Η Optima Βank επεκτείνει δυναμικά τις δραστηριότητές της, με το 15ο υποκατάστημα της, που εγκαινιάστηκε σήμερα, Παρασκευή, στη Γλυφάδα. 

«Πιστοί στο επενδυτικό μας πλάνο και παρά τις αντιξοότητες της εποχής ανοίγουμε το νέο μας κατάστημα στη Γλυφάδα. Το λιγότερο από οχτώ μήνες μετράμε ένα δίκτυο 15 καταστημάτων ενώ έπεται και συνέχεια. Με την αξιοπιστία του ομίλου Βαρδινογιάννη, η Optima bank είναι εδώ για να στηρίξει τους πελάτες της, ιδιώτες και επιχειρήσεις» είπεο διευθύνων σύμβουλος της Optima Bank, Δημήτρης Κυπαρίσσης.

Η Optima Bank ξεχωρίζει για τις καινοτομίες της στην προσωπική εξυπηρέτηση των πελατών αλλά και για τον σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό που εγγυάται απλές γρήγορες και ασφαλείς τραπεζικές συναλλαγές για όλους.

«Μέσα από ένα ευχάριστο άνετο και φιλικό περιβάλλον, σύγχρονες υπηρεσίες και κυρίως γρήγορες και απλές διαδικασίες, επιδιώκουμε να πετύχουμε ακριβώς αυτό. Να προσφέρουμε σε όλους τους πελάτες μας αυτό που θέλουν και αξίζουν» τόνισε η διευθύντρια του καταστήματος στη Γλυφάδα Ελένη Αλβέρτου.

Στα εγκαίνια του υποκαταστήματος της Optima Bank παρευρέθη και ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου.

«Υποδεχόμαστε την Optima Bank στην πόλη μας μία εποχή που έχουμε περισσότερο από ποτέ ανάγκη για ρευστότητα στις τοπικές επιχειρήσεις και την τοπική οικονομία. Χρειαζόμαστε υποστήριξη από το τραπεζικό σύστημα άρα μία νέα τράπεζα είναι ένα αισιόδοξο μήνυμα» δήλωσε ο ίδιος.

Μέσα στον Ιούνιο αναμένεται να ανοίξουν άλλα τρία υποκαταστήματα σε Θεσσαλονίκη, Κηφισιά και Πειραιά.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top