Κορυφαία μάρκα γαλακτοκομικών προϊόντων η Όλυμπος

Στον διαγωνισμό Corporate Superbrands 2018 -2019

Όλυμπος

Η ΟΛΥΜΠΟΣ αναδείχθηκε για άλλη μία φορά ως κορυφαία εταιρική επωνυμία στον κλάδο των γαλακτοκομικών τροφίμων πιστοποιώντας την αμέριστη εμπιστοσύνη των καταναλωτών στα προϊόντα της.

Η εκδήλωση απονομής των βραβείων Corporate Superbrands Greece 2018-2019 πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 3 Ιουνίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στην οποία τιμήθηκαν πολλές από τις κορυφαίες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας, σε όλο το φάσμα της οικονομίας. 

Η διάκριση της ΟΛΥΜΠΟΣ προέκυψε ύστερα από ψηφοφορία κριτικής επιτροπής εμπειρογνωμόνων αλλά και καταναλωτικού κοινού, μέσω διενέργειας έρευνας της κοινής γνώμης από την εταιρεία Marc, με κριτήρια όπως είναι η αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας και η δύναμη της φήμης, η αξιοπιστία και η μακροχρόνια συνέπεια, αλλά και η εταιρική υπευθυνότητα.

Η ΟΛΥΜΠΟΣ δραστηριοποιείται με επιτυχία για περισσότερα από 50 χρόνια στο χώρο των τροφίμων παράγοντας υψηλής διατροφικής αξίας γαλακτοκομικά προϊόντα, χυμούς, τσάι και φυτικά ροφήματα τα οποία εξάγονται σε δεκάδες προορισμούς ανά τον κόσμο.

Η ΟΛΥΜΠΟΣ πιστή στις αρχές και στις αξίες της θα συνεχίσει να παράγει με αφοσίωση υψηλής διατροφικής αξίας προϊόντα για το τραπέζι της Ελληνικής οικογένειας, τιμώντας σε κάθε βήμα της την εμπιστοσύνη των καταναλωτών.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top