Μαθήματα αυτοάμυνας ξεκίνησαν οι εφοριακοί

Μετά το τελευταίο επεισόδιο με επίθεση από εστιάτορα στο Αίγιο

Ο εστιάτορας από το Αίγιο που ξυλοκόπησε τους εφοριακούς επανέρχεται λέγοντας ότι του ζήτησαν μίζα για να μην κόψουν πρόστιμο. Οι εφοριακοί πάντως έχουν αρχίσει πλέον να παρακαλουθούν μαθήματα αυτοάμυνας.  

«Μου λέει παίρνεις 2.500 ευρώ πρόστιμο ή μου δίνεις 300  ευρώ και φεύγω. Εγώ δεν πληρώνω νταβατζιλίκια του λέω…  Διάλογο στο διάλογο έτσι ξεκίνησε. Μου δείχνει το χαρτί μου λέει έχει γίνει επώνυμη καταγγελία. Δείξε μου ποιος έχει κάνει την καταγγελία του λέω, δεν μου τη δείχνει, το βάζει το χαρτί στην τσάντα, του ρίχνω μια μπουνιά και ένα σπρώξιμο, φεύγει έξω, τον κυνηγάω τον πιάνω, του παίρνω το χαρτί και φεύγω» υποστήριξε ο υπάλληλος του εστιάτορα που  πέρασε ήδη αυτόφωρο.

Που να περίμεναν βέβαια οι εφοριακοί όταν έδιναν εξετάσεις για να μπουν στο υπουργείο Οικονομικών πως μια μέρα θα χρειάζονταν να παρακολουθήσουν μαθήματα…  αυτοάμυνας. 

«Εδώ μαθαίνουμε να έχουμε και ψυχραιμία και  τεχνική» δηλώνει ο εφοριακός Βασίλης Γκογκολάκης που παρακολουθεί τα μαθήματα, ενώ η τελωνειακός Δέσποινα Αντωνίου τονίζει:  «Μας βοηθάει πολύ στην καθημερινότητα μας που μέσα σε αυτό εντάσσεται και η δουλειά μας». 

Από την πλευρά του ο προπονητής πάλης και υπάλληλος της ΑΑΔΕ Χαράλαμπος Καλτσίδης διευκρινίζει:  «Θέλουμε μόνο να απεμπλακούμε, να πέσει ο άλλος κάτω και να σηκωθούμε να φύγουμε. Δεν θα κάτσεις να παλέψεις με τον άλλο που θα σε πειράξει».

ΟΡΓΙΑΖΕΙ Η ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ 

Τα τελευταία στοιχεία για τη φοροδιαφυγή είναι ενδεικτικά:

-Στο κέντρο της Θεσσαλονίκης εντοπίστηκε επιχείρηση με ανακριβείς δηλώσεις ΦΠΑ για ποσό άνω των 850.000 ευρώ. 

-Κάθε χρόνο υπολογίζεται ότι χάνονται 5 με 6 δισ.  ευρώ  από ΦΠΑ, σύμφωνα με τα στοιχεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top