Νέος Πρόεδρος στο Διοικητικό Συμβούλιο της ELPEDISON

Ο Andrea Testi στη θέση του, μέχρι πρότινος προέδρου, Michel Piguet

Γραφεία της Elpedison

Τη θέση του νέου Εκτελεστικού Προέδρου της ELPEDISON αναλαμβάνει ο κ. Andrea Testi. Συγκεκριμένα, μετά την αποχώρηση του μέχρι πρότινος Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας κ. Michel Piguet, τo Διοικητικό Συμβούλιο της ELPEDISON, στη συνεδρίαση που έλαβε χώρα χθες, 3 Σεπτεμβρίου, εξέλεξε ομόφωνα Πρόεδρο τον κ.  Andrea Testi.

Ο κ. Andrea Testi, Πυρηνικός Φυσικός, μετά από 12 χρόνια σε διαφορετικές θέσεις σε εταιρείες ενέργειας στην Ιταλία και το εξωτερικό, εργάστηκε από το 2001 έως το 2006 ως Επικεφαλής Διεθνούς Ανάπτυξης στην Enel. Συνέχισε την πορεία του στην Edison, όπου το 2008 έγινε Διευθυντής της επιχειρησιακής μονάδας International Power και, από το 2015, Αντιπρόεδρος Νότιας Ευρώπης στον Τομέα Διεθνών Δραστηριοτήτων της Électricité de France, τον βασικό μέτοχο της Edison.

Ο νέος πρόεδρος της Elpedison,  Andrea Testi

Ο κ. Testi έχει διευθύνει άμεσα στο παρελθόν την ανάπτυξη και λειτουργία των δραστηριοτήτων παραγωγής ενέργειας της Edison στην Ελλάδα.  Μέχρι τον Ιούνιο του 2012, ήταν Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της ELPEDISON Power S.A. και μέχρι σήμερα  Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ELPEDISON S.A. 

Η σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της ELPEDISON , μετά τη χθεσινή Γενική Συνέλευση, διαμορφώνεται ως ακολούθως:

•    Andrea Testi – Πρόεδρος
•    Αναστάσιος Καλλιτσάντσης - Αντιπρόεδρος 
•    Νικόλαος Ζαχαριάδης – Διευθύνων Σύμβουλος 
•    Λουκάς Δημητρίου - Mέλος 
•    Ιωάννης Ζήσιμος - Mέλος 
•    Σπύρος Κιαρτζής – Μέλος
•    Ανδρέας Σιάμισιης - Mέλος
•    Marco Landoni – Μέλος


___________________________________________________________________________

Η ELPEDISON είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας των Ομίλων ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, ενός από τους μεγαλύτερους εμπορικούς και βιομηχανικούς ενεργειακούς Ομίλους στη Νοτιο-Ανατολική Ευρώπη, EDISON, της μακροβιότερης εταιρείας παραγωγής ενέργειας στην Ευρώπη και μίας από τις μεγαλύτερες στην Ιταλία και  ΕΛΛΑΚΤΩΡ, του ελληνικού Ομίλου ηγέτη στον τομέα των κατασκευών.

Η ELPEDISON αποτελεί τον μεγαλύτερο εναλλακτικό προμηθευτή ηλεκτρικού ρεύματος της χώρας και αξιόπιστο προμηθευτή φυσικού αερίου σε επιχειρήσεις και νοικοκυριά, προσφέροντας τις υπηρεσίες της με συνέπεια και ακεραιότητα. Με τις 2 ιδιόκτητες μονάδες της παραγωγής ενέργειας στη Θίσβη και τη Θεσσαλονίκη, συνολικής εγκατεστημένης ισχύος 820 ΜW, είναι σήμερα ο πρώτος ιδιώτης παραγωγός ενέργειας στην Ελλάδα.

Έχοντας κληρονομήσει την εμπειρία και τεχνογνωσία από τις μητρικές της εταιρείες, η ELPEDISON στοχεύει να αποτελεί πάντα ηγέτιδα δύναμη στον τομέα της, προσφέροντας ανταγωνιστικά και καινοτόμα ενεργειακά προϊόντα καθώς και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top