Θεόδωρος Φέσσας: Σταδιακά η οικονομία επιστρέφει στην κανονικότητα

Συγκρατημένη αισιοδοξία εξέφρασε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ)

Θεόδωρος Φέσσας: Σταδιακά η οικονομία επιστρέφει στην κανονικότητα

Συγκρατημένη αισιοδοξία για την «επιστροφή της οικονομίας στην κανονικότητα» εξέφρασε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ), Θεόδωρος Φέσσας, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης της ετήσιας έρευνας του Συνδέσμου για την επιχειρηματικότητα.

«Όλα δείχνουν ένα καλύτερο μέλλον» διαμήνυσε επιπλέον, ο κ. Φέσσας και προσέδωσε ιδιαίτερη σημασία στη στήριξη του πολιτικού κόσμου στο αίτημα παραμονής της χώρας στην Ε.Ε. και την Ευρωζώνη. Στα θετικά προσμετράται, όπως πρόσθεσε, και το γεγονός ότι η κοινωνία δεν συζητά πλέον το ενδεχόμενο επιστροφής στη δραχμή.

«Άρα έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο και όλοι έχουν καταλάβει ότι εφόσον βρισκόμαστε μέσα σε ένα σκληρό νόμισμα, θα πρέπει να κοιτάξουμε τη δουλειά μας, να δημιουργήσουμε και να παράξουμε αξία» επεσήμανε, στο ίδιο πλαίσιο.

Όσον αφορά στην επιχειρηματικότητα, υποστήριξε ότι οι εταιρείες δεν έχουν πρόβλημα με την εργασιακή νομοθεσία και τάχθηκε υπέρ της υλοποίησης περιορισμένου εύρους αλλαγών, οι οποίες θα αφορούν μόνο το «μέτωπο» του συνδικαλισμού των ΔΕΚΟ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top