Το μεγαλύτερο κατάστημα Harry Potter στον κόσμο άνοιξε στη Νέα Υόρκη!

Δείτε βίντεο και εικόνες από το εσωτερικό του

Στιγμιότυπα από το εσωτερικό του μεγαλύτερου καταστήματος Harry Potter στον κόσμο που άνοιξε στη Νέα Υόρκη. Associated Press

Ένα νέο κατάστημα Harry Potter στο οποίο πωλούνται αποκλειστικά προϊόντα, εμπνευσμένα από τη σειρά ταινιών άνοιξε τις πύλες του στην περιοχή Φλατάιρον της Νέας Υόρκης την περασμένη εβδομάδα. 

Το «Harry Potter Store New York» που εκτείνεται σε τρεις ορόφους και σε 2.000 τετραγωνικά μέτρα είναι το μεγαλύτερο στον κόσμο και στεγάζει την πλουσιότερη συλλογή με προϊόντα και αντικείμενα που συνδέονται με τις ταινίες.

κατάστημα Harry Potter

Το κατάστημα συνεργάζεται απευθείας με τους δημιουργούς ταινιών, γεγονός που τους επιτρέπει να «αναβιώνουν» απίστευτα θέματα στο κατάστημα.

Κάθε λεπτομέρεια του καταστήματος που είναι χωρισμένο σε 15 θεματικές ενότητες, έχει μελετηθεί και σχεδιαστεί, έτσι ώστε να αναβιώνει ο «Μαγικός Κόσμος».

Κατά την είσοδό τους οι πελάτες περνούν κάτω από ένα γιγάντιο μοντέλο του Φοίνικα Φοκς.

Χάρι Πότερ

Χάρι Πότερ κατάστημα

Εντός του καταστήματος έχουν τη δυνατότητα να φωτογραφηθούν μέσα σε έναν τηλεφωνικό θάλαμο του Λονδίνου, να μεταφερθούν στο υπουργείο Μαγείας του φανταστικού κόσμου του Χάρι Πότερ, να παίξουν διαδραστικά παιχνίδια με το «μαγικό ραβδί» και να βιώσουν περιπέτειες εικονικής πραγματικότητας.

Χάρι Πότερ - μεγαλύτερο κατάστημα στον κόσμο

μαγαζί Χάρι Πότερ

κατάστημα Χάρι Πότερ Νέα Υόρκη

Το κατάστημα είναι η μοναδική έδρα στην Αμερική του «House of MinaLima», των δύο graphic designers που εργάστηκαν στις ταινίες «Harry Potter» και «Fantastic Beasts». Σχεδίασαν μια γκαλερί και ένα κατάστημα που προβάλλει όλη την τέχνη του design του «Μαγικού Κόσμου». 

μαγαζί θεματικό Χάρι Πότερ

Χάρι Πότερ - μαγαζί Νέα Υόρκη

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top