ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Γύρισαν βίντεο ΠΟΡΝΟ δίπλα στις πυραμίδες

Κινδυνεύει με θανατική ποινή η… πρωταγωνίστρια του βίντεο

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Γύρισαν βίντεο ΠΟΡΝΟ δίπλα στις πυραμίδες

​Συναγερμός έχει σημάνει στην Αίγυπτο μετά από τη δημοσίευση βίντεο στο YouTube που δείχνει ένα ζευγάρι ξένων τουριστών να γυρίζει βίντεο πορνογραφικού περιεχομένου στον αρχαιολογικό χώρο των Πυραμίδων.

Μάλιστα ήδη έχει ξεκινήσει έρευνα για να διαπιστωθεί με ποιον τρόπο κατάφερε το ζευγάρι των τουριστών να γυρίσει το βίντεο αυτό, χωρίς να τους πάρει κανείς είδηση.

«Υπάρχει παράνομο αμοντάριστο οπτικό υλικό με πορνογραφικές σκηνές στην περιοχή των πυραμίδων το οποίο γύρισε μία ξένη τουρίστρια», τονίζει ο υπουργός Αρχαιοτήτων Μαμντούχ αλ Νταμάτι.

Το διάρκειας 10 λεπτών καυτό βίντεο, αναρτήθηκε στο διαδίκτυο πριν από ένα χρόνο όπως έγραψε και η αιγυπτιακή εφημερίδα Al Masry Al Youm, όμως μόλις τώρα προκάλεσε σάλο στην Αίγυπτο, αφού τοπική εφημερίδα φιλοξένησε δημοσίευμα για το περιστατικό με φωτογραφίες που απεικονίζουν μια μελαχρινή γυναίκα να δείχνει προκλητικά τα γυμνά της στήθη.

Στο ρεπορτάζ τονίζεται ότι στο πορνογραφικό αυτό βίντεο πρωταγωνιστούν δύο ρωσόφωνοι τουρίστες, οι οποίοι επιδίδονται σε σεξουαλικές πράξεις κοντά στην πυραμίδα της Γκίζας και στην Σφίγγα.

Όπως έγινε γνωστό δε από τις αρχές, αν η γυναίκα που πρωταγωνιστεί στο βίντεο συλληφθεί, κινδυνεύει με θανατική ποινή.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top