Έγκλημα Κέρκυρα: Καταπέλτης το βούλευμα για τον πατέρα της Αντζελίνας

«Έτρεχε να σωθεί το κορίτσι από τη δολοφονική μανία του πατέρα»

Καταπέλτης για τον πατέρα που σκότωσε κι έθαψε την κόρη του στην Κέρκυρα πριν από έναν χρόνο είναι το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών. «Έτρεχε να σωθεί το κορίτσι από τη δολοφονική μανία του πατέρα» αναφέρεται χαρακτηριστικά, σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της Τασούλας Παπανικολάου.

Προφυλακιστέος ο παιδοκτόνος της Κέρκυρας - Έκλαιγε διαρκώς στον ανακριτή

Στο βούλευμα  περιγράφονται ανατριχιαστικές λεπτομέρειες από το έγκλημα στο σπίτι του πατέρα στην Κέρκυρα. Η κόρη του Αντζελίνα, τον επισκέφθηκε ανήμερα της Πρωτοχρονιάς του 2019 για να του ευχηθεί «καλή χρονιά» .Δεν πρόλαβε. Άρχισε να τη χτυπά μ’ έναν λοστό. Αιτία ότι δεν ενέκρινε τη σχέση που είχε το κορίτσι μ’ έναν νεαρό άντρα.

Έγκλημα στην Κέρκυρα: 29χρονη βρέθηκε θαμμένη κοντά στο σπίτι της

«Την κυνηγούσε και την χτυπούσε με μεταλλικό λοστό»

«Ο κατηγορούμενος χρησιμοποιώντας μεταλλικό ρόπαλο-λοστό μήκους 50 εκ. άρχισε να τη χτυπά σε κεφάλι και κοιλιά. Η κόρη του προσπαθούσε να ξεφύγει. Βγήκε μάλιστα από το παράθυρο του σπιτιού, εκείνος όμως ευρισκόμενος σε διανοητική και ψυχολογική κατάσταση  που του επέτρεπε να αντιληφθεί το άδικο του χαρακτήρα της πράξης του, την ακινητοποίησε και συνέχισε να τη χτυπά μέχρι που πέθανε»

Ο πατέρας όχι μόνο δε μετάνιωσε για την πράξη του, αλλά φρόντισε να τη θάψει και στην αυλή του σπιτιού για να «εξαφανίσει» το έγκλημα που είχε κάνει.

Δικηγόρος παιδοκτόνου: «Θα παραιτηθώ αν αποδειχτεί ότι την κακοποιούσε»

«Φρόντισε να την εξαφανίσει»

«Ο πατέρας κι ενώ ήταν σε ήρεμη ψυχική κατάσταση μετά τον θάνατο της κόρης του φρόντισε να εξαφανίσει τα ίχνη για να μη συλληφθεί. Καθάρισε τα αίματα από τον λοστό,  έκαψε τα ρούχα της κόρης του, πέταξε το κινητό της και την έθαψε σε αυτοσχέδιο λάκκο.
Τώρα δηλώνει μετανιωμένος και ισχυρίζεται ότι δεν ήξερε τι έκανε.

Παιδοκτόνος Κέρκυρας: «Δεν μπορώ να τη δω όπως είναι. Τη σακάτεψα»

«Έπρεπε να με σταματήσει κάποιος. Δεν ήμουν εγώ»

«Δεν έπρεπε να έχει συμβεί αυτό. Αυτό σκέφτομαι όλη την ώρα. Έπρεπε να με σταματήσει κάποιος. Δεν ήμουνα εγώ» είχε πει ο κατηγορούμενος πατέρας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα». 

Αυτό που σοκάρει είναι ότι οι αστυνομικοί εντόπισαν αίμα σχεδόν σε όλο το σπίτι. Το κορίτσι προσπαθούσε να σωθεί από το αμόκ του πατέρα της.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top