Νέα ευρήματα στο σημείο που βρέθηκε το κρανίο – Όλα δείχνουν την Αγγελική

Στάλθηκαν στον ιατροδικαστική και αναμένονται τα αποτελέσματα του DNA

Πρώτη δημοσίευση: 13:13

Συνεχίζονται και σήμερα, Σάββατο οι έρευνες στην τάφρο κοντά στη Βιομηχανική περιοχή της Πρέβεζας, όπου βρέθηκε την προηγούμενη εβδομάδα ένα ανθρώπινο κρανίο. 

Από το πρωί άνδρες της αστυνομίας της 5ης ΕΜΑΚ και της Λέσχης Ελλήνων Καταδρομέων ξεκίνησαν να ερευνούν και πάλι το σημείο με φτυάρια, τσουγκράνες και ειδικά σκαπτικά μηχανήματα μέσα σε όγκους λάσπης. 

Πρέβεζα: Ανήκει το κρανίο στην εξαφανισμένη Αγγελική Πεπόνη;

Κλείδωναν στο σπίτι την Αγγελική Πεπόνη για να τη γλιτώσουν από τον 59χρονο

Σύμφωνα με πληροφορίες, βρέθηκαν κάποια νέα μικρά ευρήματα, τα οποία τοποθετήθηκαν από την Ασφάλεια Πρέβεζας σε ειδικά σακουλάκια και θα σταλούν στον Ιατροδικαστή Ιωαννίνων, κ. Βουγουκλάκη, ο οποίος θα αποφανθεί αν ανήκουν σε ανθρώπινο σκελετό, οπότε και θα αποσταλούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Ασφάλειας Αθηνών για ταυτοποίηση. 

Την ίδια ώρα, στο γραφείο του κυρίου Βουγιουκλάκη έφτασε φάκελος από το νοσοκομείο Άρτας, όπου στις 30 Δεκεμβρίου 2009 είχε νοσηλευτεί η Αγγελική Πεπόνη μετά από ατύχημα που είχε.

Συμβατά με την υπόθεση της Αγγελικής Πεπόνη τα ευρήματα από το κρανίο

Υπόθεση Αγγελικής Πεπόνη: Έρευνες μέσα στην τάφρο από άνδρες της ΕΜΑΚ

Οι πληροφορίες που περιέχει ο φάκελος φέρονται να ταυτοποιούνται πλήρως με τα ευρήματα του κ. Βουγιουκλάκη στο κρανίο που εντοπίστηκε στη ΒΙΠΕ.

Ο τελευταίος άνθρωπος που είδε την Αγγελική ζωντανή σπάει τη σιωπή του

«Θεωρούμε ότι το κρανίο είναι της Αγγελικής» λένε συγγενείς της 26χρονης

Συγκεκριμένα, οι πληροφορίες αυτές αναφέρουν ότι στο τροχαίο εκείνο η Αγγελική είχε χτυπήσει στο κεφάλι της και το ίδιο χτύπημα εντόπισε ο ιατροδικαστής στο κρανίο που εντοπίστηκε στη ΒΙΠΕ.

Οι έρευνες συνεχίζονται με πυρετώδεις ρυθμούς, με τις αρχές να φιλοδοξούν ότι θα δώσουν τέλος στο θρίλερ που βασανίζει την οικογένεια από τον Ιούνιο του 2010, οπότε και εξαφανίστηκε η κοπέλα. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top