Εκλογές 2023: Επιστρέφουν με νέο όνομα και σήμα Μπογδάνος και Λατινοπούλου

Έρχονται η «Πατριωτική Δύναμη» και η «Φωνή Λογικής»

Με αλλαγή ονομασίας και νέο σήμα σκοπεύουν να ξεπεράσουν τον «σκόπελο» του Αρείου Πάγου ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος και η Αφροδίτη Λατινοπούλου, για να συμμετέχουν στις εκλογές της 25 Ιουνίου / Βίντεο: Mega

Για την εκλογική αναμέτρηση της 25ης Ιουνίου ετοιμάζονται ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος και η Αφροδίτη Λατινοπούλου, τα κόμματα των οποίων «κόπηκαν» από τον Άρειο Πάγο για τις εκλογές που έγιναν στις 21 Μαΐου.

«Αλλάζουμε όνομα, αλλάζουμε σύμβολο, ως ‘Πατριωτική Δύναμη’ θα συμμετάσχουμε στις επόμενες εκλογές», ανέφερε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, μιλώντας στο Mega.

 

Εκλογές 2023: Στις 16:00 ορκίζεται υπηρεσιακός πρωθυπουργός ο Ι. Σαρμάς

Το κόμμα του οποίου ηγούνται ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος και ο Πρόδρομος Εμφιετζόγλου «κόπηκε» λόγω ονόματος και συμβόλου, με τον επιχειρηματία να έχει ήδη προσφύγει στο ΣτΕ.

Στον τάφο της Γεννηματά ο Ανδρουλάκης: Άφησε ένα λευκό τριαντάφυλλο

Ο ίδιος δήλωσε πεπεισμένος ότι θα πετύχει μια μεγάλη συστράτευση: «Αυτό είναι το ζητούμενο. Το ζητούμενο είναι η συνεργασία των δυνάμεων του πατριωτικού χώρου και εφόσον αυτό το καταφέρουμε, είμαι βέβαιος ότι τα ποσοστά μας θα μας βάλουν στη Βουλή».

Εκλογές 2023: Αυτοί θα είναι οι υπουργοί της υπηρεσιακής κυβέρνησης

Με αλλαγή ονομασίας σκοπεύει να ξεπεράσει τον «σκόπελο» του Αρείου Πάγου και η Αφροδίτη Λατινοπούλου.

Μητσοτάκης: Ήξερα ότι θα πάμε καλά αλλά δεν περίμενα 20 μονάδες διαφορά

«Το νέο όνομα είναι ‘Φωνή Λογικής’ και κατεβαίνουμε κανονικά και μάλιστα πιο δυνατοί στις εκλογές της 25ης Ιουνίου», σημείωσε.

«Στο κόμμα υπάρχουν αξιόλογα πρόσωπα, οικογενειάρχες, εργαζόμενοι με ένσημα, άνθρωποι της διπλανής πόρτας, καθημερινοί άνθρωποι», συμπληρώνει η Αφροδίτη Λατινοπούλου.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top