ΝΙΚΗ: Το κόμμα με την ανιψιά του Παΐσιου που βρέθηκε για λίγο εκτός Βουλής

Καταγγελίες για απόκρυψη ψηφοδελτίων του κόμματος

Η έκπληξη των χθεσινών εκλογών ονομάζεται ΝΙΚΗ, το κόμμα που συγκέντρωσε ποσοστό 2,92%  και βρέθηκε μία ανάσα πριν μπει στη Βουλή. 

Ο επικεφαλής του κόμματος, Δημήτρης Νατσιός προχώρησε σε δηλώσεις σημειώνοντας πως η νίκη της ΝΙΚΗΣ ανήκει στον ελληνικό λαό. 

Εκλογές 2023: Ποιο είναι το κόμμα «Νίκη» - H έκπληξη των εκλογών

«Είναι μία λαονίκη. Ευχαριστούμε ολόψυχα όσους μας εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους. Τα αποτελέσματα των εκλογών έδειξαν περίτρανα ότι ο λαός μας, απογοητευμένος από το σύστημα των κομμάτων εξουσίας, ζητά όχι μόνο μία μεγάλη αλλαγή, αλλά επιθυμεί οι κυβερνήτες να είναι όμοιοι με αυτόν, σάρκα από τη σάρκα του. Να μην είναι ξενοκίνητοι αλλά ελληνόφρονες και ελληνόκαρδοι», τόνισε ο κ. Νατσιός.

Στη συνέχεια δήλωσε ότι η ΝΙΚΗ εκφράζει τη συνείδηση του λαού και ενσαρκώνει και προβάλλει τις αξίες και τα ιδανικά του γένους μας. 

Εκλογές 2023: Πάμε για δεύτερες εκλογές στις 25 Ιουνίου – Σαρωτική νίκη ΝΔ

«Αποτελεί μία ξεχωριστή προσπάθεια με νέους ανθρώπους στην πολιτική και χωρίς κανένα παλαιό πολιτικό, είναι ανεξάρτητη και δεν ανήκει σε κανένα κομματικό χώρο, δεξιό, κεντρώο ή αριστερό. Κάτι καινούργιο και εθνωφελές γεννιέται στην πατρίδα μας για να αντικαταστήσει τον γερασμένο και αποτυχημένο παλαιοκομματισμό», είπε.

Παράλληλα διαβεβαίωσε ότι «ουδέποτε θα συνεργαστούμε με τα τρία κόμματα που κυβέρνησαν και κατέστρεψαν την πατρίδα μας, ούτε με τους εντός και εκτός βουλής ευκαιριακούς συνεργάτες τους».

Εκλογές 2023: Τα μεγάλα ονόματα που μένουν εκτός Βουλής

Ο κ. Νατσιός κατήγγειλε επίσης ότι η ΝΙΚΗ δέχθηκε αθέμιτο πόλεμο με ψευδείς κατηγορίες και ότι σε αρκετά εκλογικά τμήματα υπήρχαν ελλείψεις ή αποκρύψεις του ψηφοδελτίου του κόμματος. 

«Και σε θεσμικό επίπεδο εντοπίζουμε προσπάθειες φίμωσης της ΝΙΚΗΣ με περιφρόνηση των προτάσεών μας από το υπουργείο Εσωτερικών και με αδικαιολόγητες ελλείψεις ή αποκρύψεις του ψηφοδελτίου της ΝΙΚΗΣ σε πολλά εκλογικά τμήματα» είπε ο επικεφαλής του κόμματος ΝΙΚΗ.

Αποτελέσματα εκλογών 2023: Η λίστα με τους 300 που εκλέγονται στη Βουλή

«Θα συνεχίσουμε δυναμικότερα τον τίμιο και ευγενικό αγώνα μας. Εμείς στη ΝΙΚΗ πιστεύουμε στη δύναμη της ενότητας και στο λαό μας, τον προικισμένο με μοναδικά χαρίσματα. Προχωράμε μπροστά και ανορθωτικά. Έχουμε την ειλικρινή διάθεση και τη δυνατότητα, και με τη βοήθεια της Παναγίας, να δημιουργήσουμε μια Ελλάδα αντάξια των προσδοκιών και της ιστορίας μας», κατέληξε.

Εκλογές: Υποψήφια με το ΝΙΚΗ η ανιψιά του Αγίου Παΐσίου

Μεταξύ των 260 υποψηφίων βουλευτών που έχει στα ψηφοδέλτιά του τη ΝΙΚΗ εντοπίζεται και η ανιψιά του Αγίου Παϊσίου, Μαρία Εζνεπίδου, στην εκλογική περιφέρεια των Ιωαννίνων.

Η ανιψιά του Αγίου Παϊσίου, Μαρία Εζνεπίδου

Η ανιψιά του Αγίου Παϊσίου, Μαρία Εζνεπίδου

Όπως αναφέρει στο βιογραφικό της, η Μαρία Εζνεπίδου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κόνιτσα Ιωαννίνων και έχει καταγωγή από την Καππαδοκία. Σπούδασε και εργάστηκε στην Αθήνα, όπου ζει μέχρι σήμερα.

Είναι συνταξιούχος εκπαιδευτικός, έγγαμη και μητέρα ενός παιδιού. Μεταξύ άλλων δηλώνει απογοητευμένη από την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα και γι' αυτό αποφάσισε, όπως λέει, να συνταχθεί στον αγώνα της ΝΙΚΗΣ, «με σκοπό την αναγέννηση της Ελλάδας».

Δείτε το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top