Εκλογές 2023: Τα μεγάλα ονόματα που μένουν εκτός Βουλής

Δυσάρεστες εκπλήξεις για βουλευτές ακόμα και πρώην υπουργούς

Δυσάρεστες εκπλήξεις έφερε η μάχη του σταυρού στις εκλογές 2023, αφού με τα μέχρι τώρα αποτελέσματα πολλοί πρώην βουλευτές και υπουργοί μένουν εκτός Βουλής, τόσο από τον ΣΥΡΙΖΑ, όσο και από τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ.

Εκλογές 2023: Πάμε για δεύτερες εκλογές στις 25 Ιουνίου – Σαρωτική νίκη ΝΔ

Μερικά από τα πιο ηχηρά ονόματα είναι του πρώην κυβερνητικού εκπροσώπου Γιάννη Οικονόμου, του Νίκου Φίλη και του Ανδρέα Λοβέρδου. 

Εκλογές 2023: Ποιοι μένουν εκτός στην Α’ Αθηνών

Στην Α’ Αθηνών εκτός μένουν ο Νίκος Φίλης από τον ΣΥΡΙΖΑ, η Κωνσταντίνα Κούνεβα από το ΚΚΕ και ο Κώστας Σκανδαλίδης από το ΠΑΣΟΚ.  

Β1 Βόρειος Τομέας Αθηνών

Στον Β1 βόρειο τομέα Αθηνών εκτός φαίνεται πως μένουν οι Σκουρλέτης, Αθανασίου, Μπαλάφας, Αυλωνίτου και Καββαδία από τον ΣΥΡΙΖΑ,  ενώ από το ΠΑΣΟΚ εκτός μένει ο Ανδρέας Λοβέρδος.  

Εκλογές 2023: Ποιοι εκλέγονται βουλευτές από τα ψηφοδέλτια Επικρατείας

Β2 Δυτικός Τομέας 

Στον Β2 Δυτικό Τομέα εκτός μένουν οι Βίτσας και Κουρουμπλής από τον ΣΥΡΙΖΑ και ο Καρχιμάκης απο το ΠΑΣΟΚ.

Εκλογές 2023 Αποτελέσματα: Ποιοι εκλέγονται στον Β1’ Βόρειο Τομέα Αθηνών

Δείτε εδώ τα μέχρι τώρα αποτελέσματα

Β3 Νότιος Τομέας

Στον Β3 Νότιο Τομέα δεν μπαίνουν στη Βουλή ο Μπάμπης Παπαδημητρίου και ο Γρηγόρης Ψαριανός, ενώ από τον ΣΥΡΙΖΑ εκτός μένει και ο Στέφανος Τζουμάκας.

Δείτε εδώ τα μέχρι τώρα αποτελέσματα

Α’ Πειραιώς – Β’ Πειραιώς

Στην Α’ Πειραιώς η Νόνη Δούνια έμεινε εκτός από πλευράς ΝΔ ενώ στη Β’ Πειραιώς ο Τραγάκης από τη ΝΔ και ο Αλεξιάδης από τον ΣΥΡΙΖΑ.  

Εκλογές 2023: Πώς ψήφισαν οι νέοι ηλικίας 17 - 24 ετών

Ποιοι άλλοι μένουν εκτός

Στην Ανατολική Αττική μένει εκτός ο Ευάγγελος Αντώναρος από τον ΣΥΡΙΖΑ. Στην Αιτωλοακαρνανία εκτός Βουλής από τη ΝΔ μένει ο Σπήλιος Λιβανός καθώς και οι Γιώργος Βαρεμένος και Θάνος Μωραΐτης από τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος από το ΠΑΣΟΚ.

Εκλογές 2023: Πώς ψήφισαν οι άνδρες, ποια κόμματα προτίμησαν οι γυναίκες

Στη Ζάκυνθο μένει εκτός ο Σταύρος Κοντονής από το ΠΑΣΟΚ, στην Ηλεία εκτός βουλής μένει ο Μάκης Μπαλαούρας από τον ΣΥΡΙΖΑ. Στη Μαγνησία η Μαρίνα Χρυσοβελώνη του ΣΥΡΙΖΑ. Στο Ρέθυμνο ο Βασίλης Σκουντής από το ΠΑΣΟΚ και ο Ανδρέας Ξανθός από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Αποτελέσματα εκλογών 2023: Τι ψήφισαν οι ελεύθεροι επαγγελματίες

Στη Φθιώτιδα δεν εκλέγεται ο μέχρι πρότινος κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, στα Ιωάννινα δεν εκλέγεται ο υφυπουργός Περιβάλλοντος Γιώργος Αμυράς.  

Στα Χανιά μένει εκτός ο Γιάννης Σταθάκης.


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top