Σκηνές «ροκ» στο Ρίο: Μαλλιοτραβήγματα πριν κλείσουν οι κάλπες

Επεισόδιο σε εκλογικό τμήμα

Ρίο: Ένταση και μαλλιοτραβήγματα σε εκλογικό τμήμα

Απίστευτο επεισόδιο με μαλλιοτραβήγματα είχαμε στο Ρίο λίγη ώρα πριν κλείσουν οι κάλπες, με πρωταγωνίστριες μια μητέρα με την κόρη της και ένα μέλος της εφορευτικής επιτροπής. 

Τα παράξενα των εκλογών: Νύφες, γαμπροί, άλογα και κλαρίνα

Όπως αναφέρει το pelop.gr, όλα ξεκίνησαν, όταν μια κυρία εισήλθε στο εκλογικό κέντρο -το Δημοτικό Σχολείο Ρίου- το απόγευμα της Κυριακής, λίγα λεπτά πριν οι κάλπες κλείσουν, μαζί με την κόρη της και αφού η νεαρή πήρε στα χέρια της τα έντυπα για να ψηφίσει, σχεδόν μπήκαν μαζί κάτω από το παραβάν.

Η μητέρα έγινε αντιληπτή από την εφορευτική επιτροπή και μια γυναίκα-μέλος της Επιτροπής, της επεσήμανε ευγενικά πως δεν επιτρέπεται σύμφωνα με τον νόμο κάτι τέτοιο και πως αν το επιθυμούσε, να περάσουν έξω να μιλήσουν (μητέρα και κόρη) και ύστερα μόνη της η νεαρή να ψηφίσει.

Στη μητέρα της νεαρής κοπέλας όμως δεν άρεσε ο τρόπος του μέλους της Επιτροπής, και ευθύς αμέσως την προκάλεσε εμφανώς εκνευρισμένη.

Εκλογές 2023: Κλείδωσαν ψηφοφόρους σε εκλογικό κέντρο - Πηδούσαν τα κάγκελα

Η γυναίκα που ανήκε στην εφορευτική επιτροπή δήλωσε πως θα κάνει μήνυση στη μητέρα για παραβίαση του νόμου, ενώ τα πνεύματα άρχισαν να οξύνονται ακόμη πιο πολύ.

Στη συνέχεια και μπροστά στα έκπληκτα μάτια των πολιτών, ο καυγάς έλαβε μεγαλύτερες διαστάσεις, καθώς ενεπλάκησαν κι άλλα άτομα εκτός από τις δύο γυναίκες.

Υβριστικές κουβέντες και ένταση επικράτησε για λίγη ώρα στο εκλογικό κέντρο, μέχρι που στο σημείο βρέθηκε και αστυνομικός. Κυριολεκτικά πιάστηκαν στα χέρια μεταξύ τους τουλάχιστον τρεις γυναίκες, με τη μια να φωνάζει πως δέχθηκε επίθεση και μάλιστα χαστούκι!

Το επεισόδιο δε σταμάτησε εκεί, αφού σε σύγκρουση ήρθαν και δύο άνδρες.

Εκλογές 2023: Μεγάλη η συμμετοχή των «πρωτάρηδων»

Αφού τα πνεύματα ηρέμησαν, μητέρα και κόρη αποχώρησαν από το εκλογικό κέντρο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top