Ολυμπιακός: Μεταγραφική επίθεση από τους ερυθρόλευκους

Ερχεται ο Μπρουμά!

Ολυμπιακός

Λίγες μέρες έμειναν για να ολοκληρωθεί η μεταγραφική περίοδος και ο Ολυμπιακός πατάει το γκάζι για να καλύψει τα κενά που άφησαν οι αποχωρήσεις των Τσιμίκα και Ποντένσε (αυτές των Ομάρ και Γκιγιέρμε έχουν καλυφθεί θεωρητικά από τους Ραφίνια και Εμβιλά).

Ολυμπιακός: Αυτοί είναι οι αντίπαλοι στους ομίλους του Champions League

Για το αριστερό άκρο της άμυνας το όνομα που προέκυψε σήμερα είναι αυτό του Ρούμπεν Βινάγκρε της Γουλβς. Ο Ολυμπιακός πάλευε για μέρες την υπόθεση του Ματέους Ρέις αλλά η μεταγραφή φαίνεται να έχει κολλήσει. Οι ερυθρόλευκοι… ξεκόλλησαν αλλάζοντας ρότα. Ηρθαν σε συμφωνία με τους «Λύκους» (εκμεταλλευόμενοι και τις καλές σχέσεις που έχουν δημιουργήσει με τους Αγγλους από την μεταγραφή του Ποντέσνε) και έκλεισαν τον 21χρονο, διεθνή με την Εθνική Πορτογαλίας, αριστερό μπακ, ο οποίος πέρσι είχε αγωνιστεί σε 33 ματς με τη φανέλα της αγγλικής ομάδας!

Euroleague: Ήττα για τον Ολυμπιακό με 68-67 από τη Ζαλγκίρις στο ΣΕΦ

Ο Ολυμπιακός θα αποκτήσει τον Βινάγκρε ως δανεικό με οψιόν αγοράς 25.000.000 ευρώ!

Ερχεται ο Μπρουμά!

Με τη μορφή δανεισμού θα καλυφθεί προς το παρόν και το κενό που άφησε ο Ντανιέλ Ποντένσε. Οι νταμπλούχοι Ελλάδας κατέθεσαν πρόταση  στην Αιντόχφεν για την απόκτηση του 25χρονου Πορτογάλου εξτρέμ, Μπρουμά ο οποίος αρέσει πολύ στον Πέδρο Μαρτίνς.

Έχει ύψος 1.73 και στο παρελθόν έχει αγωνιστεί επίσης στην Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, στην Γκαζιαντέπσπορ, στην Γαλατασαράι, στην Ρεάλ Σοσιεδάδ και στην Λειψία. Η χρηματιστηριακή του αξία είναι περίπου 6,5 εκατ. ευρώ και φέτος έχει κάνει τέσσερις συμμετοχές με την PSV, με απολογισμό δύο ασίστ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top