Σπανούλης: «Υπάρχει όρεξη και πείνα για να είμαστε ανταγωνιστικοί!»

Αύριο η πρεμιέρα των «ερυθρολεύκων» στη Euroleague

Σπανούλης

Ο ανανεωμένος Ολυμπιακός ετοιμάζεται για την πρεμιέρα της σεζόν 2020/21 στην Ευρωλίγκα  η οποία θα γίνει αύριο (1/10, 21:00) με την αντίπαλο την Ζαλγκίρις στο Κάουνας και ο Βασίλης Σπανούλης μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου ήταν ξεκάθαρος ότι οι «ερυθρόλευκοι» πεινάνε για επιτυχίες.

Θετικός στον κορωνοϊό παίκτης του Ολυμπιακού

Μιλώντας για την φετινή ομάδα του Ολυμπιακού, ο έμπειρος γκαρντ τόνισε: «Δουλεύουμε καθημερινά, για να φτάσουμε εκεί που θέλουμε, και ευελπιστούμε με τη βελτίωση να έρθουν κι οι νίκες.

Πάντα υπάρχει όρεξη και «πείνα». Εμείς ήμασταν 7-8 χρόνια στην κορυφή. Λογικό να γίνουν κάποια πράγματα να σε πάνε πίσω. Η διοίκηση κι ο κόουτς έκαναν ό,τι καλύτερο, για να είμαστε ανταγωνιστικοί φέτος».

Αναφερόμενος στις ιδιαιτερότητες της προετοιμασίας αλλά και της νέας σεζόν λόγω του κορωνοϊού, ο αρχηγός της ομάδας του Πειραιά τόνισε: «Ήταν σαν όλες τις προετοιμασίες, μία κανονική προετοιμασία. Η μοναδική διαφορά είναι οι δύσκολες καταστάσεις με τον κορωνοϊό και όλα όσα περνάμε. Στο αθλητικό πλαίσιο παραμένουν όλα ίδια».

Κλείνοντας, τόνισε σχετικά με τον σοβαρό περσινό τραυματισμό του στο πόδι και κατά πόσο έχει έξτρα κίνητρο: «Σίγουρα συγκεντρώθηκα και απομονώθηκα, ώστε να φτιάξω το πόδι μου. Δούλεψα πολύ, για να είμαι έτοιμος για τη χρονιά που έρχεται.

Η πρόκληση είναι ομαδική, όχι ατομική. Να φτάσουμε, δηλαδή, εκεί που θέλουμε. Να δουλεύουμε σκληρά και να κάνουμε ό,τι μπορούμε, για να παίρνουμε νίκες».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top