Μία αγωνιστική με αναστολή από BCL σε ΑΕΚ για το κάψιμο σημαίας του Ισραήλ

Oι φίλαθλοι θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί

ΑΕΚ- κάψιμο σημαίας

Μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών με αναστολή επιβλήθηκε στην ΑΕΚ από το πειθαρχικό όργανο του Basketball Champions League. Αιτία, κυρίως το κάψιμο μιας σημαίας του Ισραήλ από οπαδούς της ομάδας στο ματς με την Χάποελ Ιερουσαλήμ. 
 
Αυτό σημαίνει πως αν μέσα στον επόμενο χρόνο υπάρξει ανάλογο παράπτωμα από τους «κιτρινόμαυρους», θα τιμωρηθεί η έδρα τους. Συνεπώς η ΑΕΚ θα έχει κόσμο στο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου απέναντι στην Ανβιλ, αλλά όπως επισημαίνει η ΚΑΕ στο εξής οι φίλαθλοι θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στην συμπεριφορά τους. 
 
Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ: 
 
Η ΑΕΚ ΒC ενημερώνει, ότι το Μονομελές Δικαιοδοτικό Όργανο του BCL αποφάσισε την τιμωρία της Ομάδας μας με μία (1) αγωνιστική «κεκλεισμένων των θυρών», αλλά με αναστολή, για ένα (1) έτος. 
 
Ηποινή αφορά στη χρήση λέιζερ, στην ανάρτηση σημαιών εκτός των χωρών των διαγωνιζομένων ομάδων και στην πυρπόληση της σημαίας του Ισραήλ στη διάρκεια της αναμέτρησης με Χάποελ Ιερουσαλήμ. Η ποινή θα εκτελεστεί άμεσα, στην επόμενη αναμέτρηση, όπου θα επαναληφθούν πάσης φύσεως περιστατικά. 
 
Αυτονόητο είναι, ότι εν όψει των καθοριστικών αναμετρήσεων της Ομάδας μας στο BCL, πρέπει οι οπαδοί μας να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικοί. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top