«Γκέλα» για τους «κανονιέρηδες»

Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύθηκαν τα λάθη της αμυντικής γραμμής

Με δυο γκολ του Ομπαμεγιάνγκ στο 21 και το 32 η Αρσεναλ προηγήθηκε εκτός εδρας της Γουότφορντ, όμως οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύθηκαν τα λάθη της αμυντικής γραμμής των κανονιέρηδων και πήραν την ισοπαλία.

Αρχικά στο 53 με τον Κλέβερλι μείωσαν σε 2-1 και εννέα λεπτα πριν τη λήξη του ματς, ο Νταβιντ Λουίς ανέτρεψε τον Περέιρα ο οποίος από το σημείο του πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 2-2.  

Νίκες για Ρόμα και Μίλαν

Με εύστοχο κτύπημα πέναλτι του Πιόντεκ στο 68 η Μίλαν νίκησε εκτός εδρας 1-0 τη Βερόνα για την τρίτη αγωνιστική του καμπιονάτο.
Νίκη και για τη Ρόμα με 4-2 επί της σασουόλο.

Στο 12' ο Κριστάντε άνοιιξε το σκορ για τους Ρωμαίους, ενώ επτά λεπτά αργότερα ο Τζέκο έκανε το 2-0. Στο 22 ο Μικιταριάν πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Ρόμα, για να έρθει εντεκά λεπτά αργότερα ο Κλάιφερτ να ανεβα΄σει το δείκτη του σκορ σδτο 4-0 για τη Ρόμα. Οι φιλοξενούμενοι με δυο γκολ του Μπεράρντι στο 53' και το 72' διαμόιρφωσαν το τελικό 4-2 στο Ολύμπικο της Ρώμης.

Η Λάτσιο προηγήθηκε στο 30 με πέναλτι του Ιμόμπιλε, όμως η Σπαλ πήρε τη σπουδαία νίκη. Ο Πετάνια στο 63 ισοφάρισε για τους γηπεδούχους, ενώ τη νίκη στη Σπαλ εδωσε ο Κούρτιτς στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του αγώνα.

Δείτε ολόκληρο το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top