Ο Κοντονής το ξεκαθάρισε: Σε δύο μήνες ο νέος αθλητικός νόμος

«Η κυβερνητική πολιτική στον αθλητισμό έχει χαραχθεί από μηνών»

Οι διατάξεις του εκλογικού νόμου για τις αθλητικές ομοσπονδίες θα συμπεριληφθούν στο νέο αθλητικό Νόμο που θα ψηφιστεί μετά από δύο μήνες, δήλωσε ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής.

Τόνισε ακόμη ότι η πολιτική της κυβέρνησης στον αθλητισμό έχει ήδη χαραχθεί και εξαγγελθεί με κάθε λεπτομέρεια και έχει την έγκριση του πρωθυπουργού.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Η κυβερνητική πολιτική στον αθλητισμό έχει χαραχθεί από μηνών, έχει εξαγγελθεί με λεπτομέρεια, έχει την έγκριση του πρωθυπουργού και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να αποτελεί προϊόν τηλε-παραθύρων και κάθε είδους παρασκηνιακών διεργασιών.

Έχω επανειλημμένως και από μηνών δηλώσει ότι οι διατάξεις του εκλογικού νόμου για τις αθλητικές ομοσπονδίες θα συμπεριληφθούν στο νέο αθλητικό νόμο, του οποίου η ψήφιση έχει προγραμματιστεί για τον προσεχή Μάιο. Ήδη η νομοπαρασκευαστική επιτροπή εργάζεται σχετικά, με γνώμονα πάντα το Σύνταγμα και τη διεθνή θέση της χώρας.

Κατά συνέπεια, κάθε αναφορά στο ζήτημα αυτό, υπό διαφορετικά δεδομένα και με υπονοούμενα διαφοροποιήσεων στις προτεραιότητες της Κυβέρνησης, έχει στόχο τον σκόπιμο και εκ του πονηρού αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης και των αθλητικών φορέων».
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top