ΔΕΙΤΕ τι δουλειά κάνει σήμερα ο Κώστας Κεντέρης

Που ζει και με τι ασχολείται

​Είναι ο ��θλητής που μας απασχόλησε τόσο με τις εξαιρετικές του αθλητικές επιδόσεις - 28 Σεπτεμβρίου το 2000 αναδείχτηκε Ολυμπιονίκης στο Σίδνεϊ στα 200 μέτρα, ενώ αργότερα το 2001 ανακηρύχθηκε σε παγκόσμιο πρωταθλητή Ευρώπης- όσο και για την εμπλοκή του στην υπόθεση «ντόπινγκ» το 2004.

Ο λόγος για τον Κώστα Κεντέρη ο οποίος το 2004 δεν έλαβε τελικά μέρος στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων το 2004 αφού με την Κατερίνα Θάνου δεν παρέστησαν σε έκτακτο έλεγχο ντόπινγκ ,υποστήριζόμε��οι πως ενεπλάκησαν σε τροχαίο ατύχημα ενώ μετά ακολούθησαν πολλές δικαστικές διαμάχες.

Ο αθλητής εξαφανίστηκε και πλέον δεν ασχολείται με τον αθλητισμό που τόσο αγάπησε αλλά με τις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις που διατηρεί η σύζυγός του , Ελισάβετ Εξάρχου, στα Ζαγοροχώρια.

κεντερης (640x295).jpg

Το «Μικρό Πάπιγκο» όπως λέγεται έχει γίνει η προτεραιότητα του αθλητή και ασχολείται πλέον πλήρως με αυτό.

κεντέρης 2 (640x410).jpg

Οι εργασίες της αποπεράτωσης της αναπαλαίωσης ολοκληρώθηκαν πριν από μερικά χρόνια και στόχος του Κώστα Κεντέρη ήταν να χρησιμοποιηθούν ως πρώτες ύλες: πέτρες, χώμα, αρμολόγι και τεράστιοι κέδρινοι κορμοί.

κεντέρης 3 (600x300).jpg


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top