Nα περάσει στη Super League η αδειοδότηση ζητά ο Ολυμπιακός

Πρόταση της ΠΑΕ στο Δ.Σ.

Nα περάσει στη Super League η αδειοδότηση ζητά ο Ολυμπιακός

​Πρόταση να αποφασίζει η Super League για την αδειοδότηση των ομάδων που μετέχουν στο πρωτάθλημά της, αλλά να παραμείνει στην ΕΠΟ το κομμάτι που αφορά στους συλλόγους που μετέχουν στις διασυλλογικές διοργανώσεις της Ευρώπης, κατέθεσε ο Ολυμπιακός.

Κατά τη διάρκεια του Δ.Σ., που συνεδρίασε την Τετάρτη, ο Γιώργος Μποροβήλος επανέφερε το θέμα του υποβιβασμού για τα σωματεία που δεν εξασφαλίζουν άδεια, με τον εκπρόσωπο των «ερυθρόλευκων», Γιάννη Βρέντζο, να αντιτείνει προς τον πρόεδρο της Super League ότι για το θέμα θα έπρεπε να αποφαίνεται ο συνεταιρισμός και πως οι ποινές θα πρέπει να προσαρμοστούν στις συνθήκες που επικρατούν στη χώρα μας.

Όπως αποφασίστηκε, ανεξάρτητοι οικονομικοί σύμβουλοι θα αποστείλουν σε όλες τις ΠΑΕ τη μελέτη και τις προτάσεις τους περί διαδικασίας αδειοδότησης, προκειμένου να αποφασιστεί στο επόμενο Δ.Σ. η εισήγηση προς την ΕΠΟ.

Τέλος, στη συνεδρίαση δεν επικυρώθηκε η βαθμολογία της περασμένης αγωνιστικής περιόδου και, συνακόλουθα, δεν έγινε η εγγραφή της ΑΕΚ και του Ηρακλή, γεγονός που προκάλεσε την αποχώρηση του προέδρου της Ένωσης, Βαγγέλη Ασλανίδη και του δικηγόρου των «κιτρινόμαυρων», Χάρη Γρηγορίου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top