Πρώτη προπόνηση με Σίλβα στον Ολυμπιακ��

Παρουσιάστηκε επίσημα ο νέος προπονητής

Πρώτη προπόνηση με Σίλβα στον Ολυμπιακό

​Την πρώτη του προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Ρέντη έκανε ο νέος τεχνικός του Ολυμπιακού, λίγες ώρες μετά την επίσημη παρουσίασή του.

Πριν την προπόνηση, ο Πορτογάλος τεχνικός είχε την πρώτη γνωριμία με τους νέους ποδοσφαιριστές του και στη συνέχεια βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο για την προπόνηση, που περιελάμβανε ασκήσεις κατοχής της μπάλας και πίεσης προς τον αντίπαλο, δίτερμα και τρέξιμο.

«Γνωρίζω ότι αναλαμβάνω μια μεγάλη ευθύνη, ότι έχουμε πολύ θερμό κοινό. Θα προσπαθήσω να κάνω ό,τι καλύτερο για να βελτιωθεί ο σύλλογος. Θα δουλεύουμε καθημερινά για να εκπληρώσουμε τους στόχους μας. Την κατάκτηση του πρωταθλήματος, του Κυπέλλου και να έχουμε μια καλή πορεία στην Ευρώπη», είπε ο Σίλβα κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου.

Παράλληλα, ο προπονητής σημείωσε πως «το σημαντικό δεν είναι να κλείσουμε τη χρονιά κατακτώντας μόνο τίτλους αλλά παίζοντας και όμορφο ποδόσφαιρο. Αυτό που θέλουμε είναι ο κόσμος που έρχεται στο γήπεδο να βλέπει ωραίο, επιθετικό ποδόσφαιρο για να ικανοποιήσουμε τους φίλους του Ολυμπιακού».

Το μεσημέρι της Παρασκευής η αποστολή του Ολυμπιακού αναχωρεί για το Ζέεφελντ της Αυστρίας, όπου και θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας της προετοιμασίας. Οι παίκτες που θα ταξιδέψουν είναι οι Αυλωνίτης, Μπενίτες, Μποτία, Μπουχαλάκης, Ντομίνγκεζ, Φορτούνης, Φουστέρ, Γιαννιώτας, Γιαννιώτης, Χουτεσιώτης, Χάρα, Καραμάνος, Κολοβός, Λάτσι, Λόρια, Μαρτίνες, Μαζουακού, Ολαϊτάν, Πουλίδο, Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σιόβας, Τζανδάρης, Βούρος, Γιαταμπαρέ και Ζντιέλαρ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top