Κατσικάρης: Είμαι απαιτητικός γιατί ξέρω πως μπορούμε ακόμη καλύτερα

Τι είπε για την επικείμενη αναμέτρηση με την Κροατία

Κατσικάρης: Είμαι απαιτητικός γιατί ξέρω πως μπορούμε ακόμη καλύτερα

Ο Φώτης Κατσικάρης μιλώντας στα ΜΜΕ στη Σεβίλλη δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την πορεία της Εθνικής μας ομάδας στο Μουντομπάσκετ.

«Νομίζω πως και στα τρία παιχνίδια κάναμε πολύ καλή δουλειά στο κομμάτι της προετοιμασίας, στην άμυνα και στην επίθεση όπου έχουμε περιθώρια βελτίωσης και για να παίξουμε καλύτερο ��πάσκετ, αλλά και μαζί με αυτό να παίρνουμε τα αποτελέσματα» είπε ο Έλληνας τεχνικός.

Παράλληλα, παραδέχθηκε ότι «η αφομοίωση από τα παιδιά ήταν εκπληκτική, γιατί όσο και να θέλει ο προπονητής να βάλει κάτι, αν δεν το καταλάβουν και δεν το εφαρμόσουν οι παίκτες δεν γίνεται τίποτα. Η ομάδα έχει αφομοιώσει σε ένα πολύ μεγάλο ποσοστό αυτό που ζητάμε. Είμαι απαιτητικός γιατί ξέρω πως μπορούμε ακόμη καλύτερα. Είμαι πολύ ικανοποιημένος».

Όπως είναι φυσικό ο Ομοσπονδιακός προπονητής αναφέρθηκε και στην επικείμενη αναμέτρηση της Εθνικής μας με την Κροατία: «Οι αντίπαλοι έχουν μια πολύ γεμάτη ομάδα και είναι από τις πιο ταλαντούχες στη διοργάνωση. Έχουν ψηλά γκαρντ με δυνατότητα να πάνε στο χαμηλό ποστ, έχουν δυνατή φροντ λάιν σε ύψος και ταλέντο».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top