Τρινκιέρι για Ισπανία: «έχουμε να τους κερδίσουμε... 155 χρόνια»

Τι είπε ο προπονητής της Εθνικής ενόψει του αγώνα για το Ευρωμπάσκετ

Τρινκιέρι για Ισπανία: «έχουμε να τους κερδίσουμε... 155 χρόνια»

Την θέληση και την ικανότητα της Ελλάδας να κερδίσει την Ισπανία εξέφρασε ο προπονητής της Εθνικής, Αντρέα Τρινκιέρι, στη συνέντευξη Τύπου εν όψει του αγώνα της Πέμπτης, στην 1η αγωνιστική της β' φάσης ��ου Ευρωμπάσκετ.

«Έχουμε να τους κερδίσουμε... 155 χρόνια», είπε ο Τρινκιέρι και πρόσθεσε ότι «είδα κάτι διαφορετικό στα πρόσωπα των παικτών μου και θα έχουμε διαφορετική προσπάθεια αύριο».

Αναφερόμενος στη μέχρι τώρα πορεία της γαλανόλευκης στη διοργάνωση, ο προπονητής μας επαίνεσε τους παίκτες, συμπληρώνοντας: «πρέπει να πετάξουμε κάποιες αρνητικές σκέψεις και να βάλουμε όλη την ενέργεια. Θα πρέπει να ελέγξουμε το ρυθμό και να δώσουμε τη μεγαλύτερη προσπάθεια που μπορούμε στην άμυνα».

«Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να ανταγωνιστούμε. Αν είμαστε ανταγωνιστικοί, τότε αισθάνεσαι καλύτερα. Σίγουρα θέλουμε τη νίκη, αλλά το πρώτο μας μέλημα είναι να αγωνιστούμε. Πρέπει να αφήσουμε τα πάντα στο παρκέ, παίζοντας με πειθαρχία. Δεν επιτρέπεται να κάνουμε πολλά λάθη. Πρέπει να συνδυάζουμε, αν και δεν είναι εύκολο, το σπουδαίο ένστικτο με τη λογική. Χρειάζεται λογικό ένστικτο και το ένστικτο δεν είναι πάντα λογικό», κατέληξε ο Τρινκιέρι.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top