Πώς θα παίξει η Εθνική κόντρα στη Λετονία για το Μουντιάλ

Σάντος: «όπως στο δεύτερο ημίχρονο με το Λιχτενστάιν»

Πώς θα παίξει η Εθνική κόντρα στη Λετονία για το Μουντιάλ

Πίεση και κατοχή της μπάλας ζήτησε από τους παίκτες ο Φερνάντο Σάντος, ενόψει της αναμέτρησης της Εθνικής με την Λετονία, για τα προκριματικά του Μουντιάλ, την Τρίτη (21:45, Mega, OTE TV), στο «Γ.Καραϊσκάκης».

«Η Ελλάδα είναι μία μεγάλη ομάδα ή όχι; Εμένα δεν μου φαίνεται με τα λεγόμενα αυτά να είναι κάτι τέτοιο. Κι εγώ νομίζω ότι είναι μεγάλη ομάδα. Οι μεγάλες ομάδες δεν πρόκειται να αλλάξουν τακτική λόγω αντιπάλου», είπε ο ομοσπονδιακός μας τεχνικός σε συνέντευξη Τύπου.

Ζητώντας από τους διεθνείς να παίξουν όπως στο β’ ημίχρονο του αγώνα με το Λιχνενστάιν, ο Σάντος ανέφερε: «πρέπει να πιέσουμε να μην επιτρέψουμε στους Λετονούς να κάνουν παιχνίδι, να πιέσουμε κοντά στην δικιά τους εστία και αν το κάνουμε αυτό θα έχουμε ευκαιρίες. Αν επιτρέψουμε στον αντίπαλο να έχει κατοχή κι εμείς είμαστε αργοί, τότε σίγουρα θα έχουμε προβλήματα και αυτό δεν έχει να κάνει με συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές».

«Αναγνωρίζουμε το Γαλανόλευκο Φάρο που μας ακολουθεί παντού, περιμένουμε ο κόσμος να γεμίσει το γήπεδο για να μας δώσει ώθηση για τη νίκη. Δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι, η Λετονία έχει αλλάξει προπονητή. Έχει πολλούς νέους σε ηλικία, με παραστάσεις στην εθνική ομάδα. Έξι παίκτες από το ματς στην Λετονία δεν είναι αποστολή», πρόσθεσε ο προπονητής μας και κάλεσε τον κόσμο να γεμίσει το «Γ. Καραϊσκάκης».

Κατά την διάρκεια της προπόνησης, ο Σάντος δεν αποκάλυψε τα πλάνα του για την 11άδα. Όλοι οι παίκτες προπονήθηκαν χωρίς κανένα πρόβλημα και έπαιξαν δίτερμα στο μισό γήπεδο για περίπου 45 λεπτά.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top