Εκτός Εθνικής ο Στέφανος Κλάους Αθανασιάδης

Σε Λιχτενστάιν (6/9 εκτός έδρας) και Λετονία (10/9 εντός έδρας)

Εκτός Εθνικής ο Στέφανος Κλάους Αθανασιάδης

​Μια επιθετική λύση λιγότερη θα έχει ο Φερνάντο Σάντος στα προσεχή ματς των προκριματικών του Μουντιάλ απέναντι σε Λιχτενστάιν (6/9 εκτός έδρας) και Λετονία (10/9 εντός έδρας). Ο Στέφανος «Κλάους» Αθανασιάδης τέθηκε εκτός ομάδας λόγω ενός τραυματισμού, αλλά δεν θα αντικατασταθεί.

Οι παίκτες που κλήθηκαν από τον Φερνάντο Σάντος συγκεντρώθηκαν το μεσημέρι σε ξενοδοχείο και το απόγευμα θα κάνουν την πρώτη τους προπόνηση στον Άγιο Κοσμά (18:00).
Απών ήταν ο Γιώργος Τζαβέλλας που μετέβη στη Θεσσαλονίκη για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ, όπως και Δημήτρης Παπαδόπουλος, που έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις με τον Ατρόμητο. Αντίθετα, ο Μιχάλης Σηφάκης είναι ήδη στη διάθεση της Εθνικής μετά από συνεννόηση με την ομάδα του Περιστερίου.
Oι παίκτες που έχουν κληθεί είναι οι: Ορέστης Καρνέζης, Μιχάλης Σηφάκης, Βασίλης Τοροσίδης, Λουκάς Βύντρα, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, Κώστας Μανωλάς, Δημήτρης Σιόβας, Χοσέ Χολέμπας, Γιώργος Τζαβέλλας, Αλέξανδρος Τζιόλης, Γιάννης Μανιάτης, Κώστας Κατσουράνης, Παναγιώτης Ταχτσίδης, Παναγιώτης Κονέ, Γιώργος Καραγκούνης, Κώστας Φορτούνης, Σωτήρης Νίνης, Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, Γιάννης Φετφατζίδης, Γιώργος Σαμαράς, Κώστας Μήτρογλου, Δημήτρης Σαλπιγγίδης, Δημήτρης Παπαδόπουλος.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top