Πανέτοιμοι για τους «8» του Μουντιάλ οι νεαροί διεθνείς μας

Τι δηλώνουν ενόψει του αγώνα με το Ουζμπεκιστάν

Πανέτοιμοι για τους «8» του Μουντιάλ οι νεαροί διεθνείς μας

Έτοιμη για τον αυριανό αγώνα κόντρα στο Ουζμπεκιστάν (18:15), που θα κρίνει την πρόκριση στους «8» του παγκοσμίου κυπέλλου, είναι η εθνική ομάδα των νέων!

«Η ομάδα είναι έτοιμη και θα αντιμετωπίσει τον αγώνα όπως τα προηγούμενα τρία ματς του ομίλου, δηλαδή με σοβαρότητα και συγκέντρωση. Αυτή η αναμέτρηση είναι σημαντική για εμάς, καθώς με νίκη θα κάνουμε ένα μεγάλο βήμα, θα πετύχουμε μια σπουδαία διάκριση για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν πρέπει να μας παρασύρει το όνομα του αντιπάλου και μου δημιουργεί ικανοποίηση το γεγονός ότι διακρίνω ωριμότητα από την πλευρά των παικτών», είπε ο προπονητής μας, Κώστας Τσάνας, στη συνέντευξη Τύπου εν όψει της κρίσιμης συνάντησης.

Αισιόδοξος εμφανίστηκε και ο Γιάννης Γιαννιώτας, εκ μέρους των παικτών: «αν ακολουθήσουμε τις οδηγίες των προπονητών, αν είμαστε πειθαρχημένοι και παίξουμε καλή μπάλα, τότε θα πάμε καλά, όπως στα τρία πρώτα ματς του ομίλου. Το Ουζμπεκιστάν έχει μία καλή ομάδα, άλλωστε βρίσκεται, όπως κι εμείς, στις καλύτερες 16 ομάδες του κόσμου. Θέλει ιδιαίτερη προσοχή, οφείλουμε να κρατήσουμε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Είμαστε με τα περισσότερα παιδιά μαζί εδώ και τέσσερα χρόνια. Η ομοιογένεια και η καλή ατμόσφαιρα μεταξύ μας είναι το πλεονέκτημά μας».

Τον σεβασμό του για τους Έλληνες ποδοσφαιριστές εξέφρασε από την πλευρά του ο τεχνικός του Ουζμπεκιστάν, Αχμαντιάν Μουσάεφ, χαρακτηρίζοντας την ομάδα μας πολύ καλή και δυνατή.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top