Ζοζέ Μουρίνιο: «Νομίζει ότι τα ξέρει όλα ο Ρονάλντο»

«Προσπάθησα να βελτιώσει αυτό που μπορούσε να βελτιωθεί»

Ζοζέ Μουρίνιο: «Νομίζει ότι τα ξέρει όλα ο Ρονάλντο»

​Μετά την αποχώρηση του από τη Ρεάλ Μαδρίτης, ο Ζοζέ Μουρίνιο τα είπε έξω από τα δόντια για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, που ούτε λίγο ούτε πολύ τον χαρακτήρισε «ξερόλα»!

«Είχα μόνο ένα πρόβλημα μαζί του, πολύ απλό, πολύ βασικό, το οποίο ήταν όταν ένας προπονητής ασκεί κριτική σε έναν παίκτη από τακτικής απόψεως, προσπαθώντας να βελτιώσει αυτό που κατά την άποψή μου μπορούσε να βελτιωθεί» υπογράμμισε ο Μουρίνιο μιλώντας στην εκπομπή της ισπανικής τηλεόρασης «Punto Pelota».

Ο προπονητής της Τσέλσι πλέον πρόσθεσε: «Εκείνη τη στιγμή δεν το πήρε πολύ καλά, επειδή ίσως νομίζει ότι τα ξέρει όλα και ο προπονητής δεν μπορεί να τον βοηθήσει να εξελιχθεί περισσότερο. Ο Κριστιάνο είχε τρεις φανταστικές σεζόν με μένα. Νομίζω ότι, από απόψεως τακτικής, δημιουργήσαμε μια φανταστική κατάσταση γι' αυτόν, στην οποία μπορούσε να εκφράσει όλες τις δυνατότητές του και να τις μετατρέψει σε ρεκόρ και γκολ».

«Ο Κριστιάνο είναι ανεκτίμητος» δήλωσε ο πρόεδρος της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ, σε διαδι��τυακή συνέντευξη που διοργάνωσε χθες η εφημερίδα "El Mundo".

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top