Έκανε το break και σήμερα… παίρνει κεφάλι!

Για το 2-1 απέναντι στην Μπαρτσελόνα ο ΠΑΟ (21.45)

Έκανε το break και σήμερα… παίρνει κεφάλι!

Έκανε το break της έδρας στη Βαρκελώνη και τώρα στο ΟΑΚΑ θέλει να πάρει κεφάλι για να βάλει τις βάσεις για την πρόκριση στο Final Four.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Μπαρτσελόνα (21.45 ΕΤ1) στο ΟΑΚΑ και κυνηγά το 2-1 σε ένα γήπεδο που θα «φλέγεται» από περίπου 20.000 φίλους του «τριφυλλιού».

Η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη «πονοκεφαλιάζει» για τη συμμετοχή του Τζέιμς Γκιστ, ο οποίος βρίσκεται σε φόρμα στα τελευταία παιχνίδια. Ο Αμερικανός είχε ενοχλήσεις στον αστράγαλο αμέσως μετά την επιστροφή από την Ισπανία και η συμμετοχή του στον αγώνα θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Προβλήματα, πάντως, αντιμετωπίζει και η Μπαρτσελόνα αφού, εκτός των Μάικλ και Ραμπασέδα που δεν αγωνίστηκαν και στα δύο πρώτα παιχνίδια, αμφίβολη είναι η συμμετοχή και του Ινγκλς λόγω ενοχλήσεων στο ισχίο.

Στο ΟΑΚΑ αναμένεται να βρεθεί και ο πρόεδρος και εκτελεστικός διευθυντής της Euroleague Ζόρντι Μπερτομέου μετά από πρόσκληση του προέδρου του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ο οποίος έχει απευθύνει εκκλήσεις στους φίλους του «τριφυλλιού» για καυτή αλλά κόσμια ατμόσφαιρα.

Η προ��στορία δείχνει… ισοπαλία (5 νίκες, 5 ήττες) στο ΟΑΚΑ ωστόσο η ευχή είναι να επαναληφθεί το 2011 όπου οι «πράσινοι» πάλι με μειονέκτημα έδρας είχαν κάνει το break και είχαν πάρει την πρόκριση στο ΟΑΚΑ με δύο συνεχόμενες νίκες.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Λουίτζι Λαμόνικα (Ιταλία), Ρόμπερτ Λοτερμόζερ (Γερμανία) και Νταμίρ Γιαβόρ (Σλοβενία).

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top