Ευρωπαϊκός χουλιγκανισμός!

Επεισόδια σε γήπεδα Αγγλίας και Ιταλίας

Ευρωπαϊκός χουλιγκανισμός!

​Το Σαββατοκύριακο που πέρασε «βαμμένο» με επεισόδια σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, αφού γεγονότα βίας καταγράφηκαν και σε άλλα Ευρωπαϊκά γήπεδα, εκτός από την Ελλάδα.

Στην Αγγλία, μετά τα όσα διαδραματίστηκαν το Σάββατο στον ημιτελικό του Κυπέλλου μεταξύ της Μίλγουολ και της Γουίγκαν, καθώς και στο Κυριακάτικο παιχνίδι της Πόρτσμουθ με την Μπρέντ φορντ, έκτροπα σημειώθηκαν και από οπαδούς της Νιούκαστλ, που χτύπησαν οπαδούς της Σάντερλαντ με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τρεις αστυνομικοί, που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, ενώ οι δυνάμεις της τάξης προχώρησαν σε 27 συλλήψεις.

Το ντέρμπι του καμπιονάτο, ανάμεσα στη Μίλαν και τη Νάπολι, στιγματίστηκε από επεισόδια των οπαδών της γηπεδούχου Μίλαν με τις αστυνομικές δυνάμεις. Οπαδοί των «ροσονέρι» αρχικά επιτέθηκαν με πέτρες και άλλα αντικείμενα σε λεωφορείο που μετέφερε φίλους των «παρτενοπέι», με αποτέλεσμα την επέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων, που επιχείρησαν να διαλύσουν τους ταραξίες κάνοντας χρήση δακρυγόνων έξω από το «Σαν Σίρο».

Ταραχές σημειώθηκαν όμως σε άλλο ένα παιχνίδι του ιταλικού πρωταθλήματος και συγκεκριμένα στο ντέρμπι της Γένοβας, ανάμεσα στη Σαμπντόρια και την Τζένοα. Μετά το σφύριγμα της λήξης στο «Λουΐτζι Φεράρις», που βρήκε τις ομάδες ισόπαλες 1-1, σημειώθηκαν συμπλοκές μεταξύ οπαδών στις εξέδρες, αλλά με την επέμβαση της αστυνομίας τα πνεύματα ηρέμησαν.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top