Άδοξη πρόκριση για Ρεάλ Μαδρίτης

«Καθάρισε» ο Ρονάλντο στο τέλος

Άδοξη πρόκριση για Ρεάλ Μαδρίτης

Στους ημιτελικούς του Champions League προκρίθηκε η Ρεάλ Μαδρίτης. Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο ωστόσο, τα βρήκε σκούρα στον αγώνα με την Γαλατάσαράι στην Πόλη. Παρά το γεγονός ότι οι Ισπανοί είχαν κερδίσει πριν από μια εβδομάδα με 3-0, βρήκαν τον... μπελά τους και μάλλον δέχτηκαν με ανακούφιση την ήττα τους με σκορ 3-2, σφραγίζοντας το εισιτήριο για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Μια φαινομενικά άνετη πρόκριση, εξελίχθηκε σε... θρίλερ. Οι Τούρκοι έκαναν πράξη τα λόγια τους ότι θα "κυνηγήσουν" όσες πιθανότητες είχαν για να ανατρέψουν το εις βάρος του σκορ και δεν το έβαλαν κάτω ούτε όταν είδαν τον Κριστιάνο Ρονάλντο να κάνει το 1-0 μόλις στο 8' με σουτ στην κίνηση μετά από σέντρα του Κεντίρα.

Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο έχασε μοναδικές ευκαιρίες στη συνέχεια για να διευρύνει το προβάδισμα της με τους Ντι Μαρία (26') και Ρονάλντο (57') αλλά κάπου εκεί το "λιοντάρι" της Γαλατασάραϊ ξύπνησε για τα καλά, ανατρέποντας πλήρως το σκηνικό! Στο 58' ο Εμπουέ με τρομερό σουτ στο "γάμα" έφερε το ματς στα ίσια. Στο 62' ο Σνάιντερ δεν μπόρεσε να νικήσει τον Λόπεθ από θέση τετ-α-τετ αλλά στο 70' δεν αστόχησε, κάνοντας το 2-1 με πλασέ αφού απέφυγε και τον Βαράν.

Πριν καλά καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί για το δεύτερο γκολ, ήρθε και τρίτο τέρμα για τους Τούρκους μόλις δύο λεπτά αργότερα με εξαιρετικό τακουνάκι του Ντρογκμπά! Το 3-1 έβαλε "φωτιά" στα τελευταία λεπτά του αγώνα αλλά ο Κριστιάνο Ρονάλντο φρόντισε να τη... σβήσει οριστικά στο 92' αφού με πλασέ από κοντά διαμόρφωσε το τελικό 3-2 που έβαλε οριστικά τέλος στα όνειρα των γηπεδούχων για πρόκριση.

ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ: Μουσλέρα, Γκοκχάν Ζαν, Καγιά, Εμπουέ, Άλτιντοπ, Ινάν, Μέλο, Ριέρα, Σνάιντερ, Ντρογκμπά, Μπουλούτ (63' Σάμπρι)

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Λόπεθ, Βαράν, Πέπε, Κοεντράο, Κεντίρα, Εζίλ (81' Αλμπιόλ), Εσιέν (31' Αρμπελόα), Μόντριτς, Ντι Μαρία, Ρονάλντο, Ιγκουαίν (73' Μπενζεμά)

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top