Πέρασαν για Έλληνα παράγοντα έναν θρύλο του NBA και τον έβριζαν!

Μόνο στη χώρα μας γίνονται αυτά

Πέρασαν για Έλληνα παράγοντα έναν θρύλο του NBA και τον έβριζαν!

Είναι ο πρόεδρος της ιστορικότερης ομάδας μπάσκετ στον κόσμο. Και βέβαια είναι καθόλα αναγνωρίσιμος μιας και ο Ντάνι Έιντζ πριν αναλάβει την διοίκηση των Μπόστον Σέλτικς, αγωνίστηκε και κατέκτησε τίτλους στο NBA πλάι στον Λάρι Μπέρντ, τον Κέβιν Μακχέιλ, τον Ρόμπερτ Πάρις. Και όμως το απόγευμα της Τετάρτης στον Βόλο, κάποιοι τον πέρασαν για... παράγοντα του Φιλαθλητικού. Και του επιτέθηκαν φραστικά διότι κατά την άποψη τους... έδωσε το ματς στον ΟΦΗ!

Όχι, μπορεί να είναι για... γέλια, αλλά σίγουρα δεν είναι αστείο. Ο Ντάνι Έιντζ βρίσκεται στη χώρα μας, καθώς θέλησε να παρακολουθήσει από κοντά τον 18άχρονο Γιάννη Αντετοκούμπο. Ένα απο τα μεγαλύτερα ταλέντα της Ευρώπης, που αγωνίζεται στον Φιλαθλητικό και ήδη ολόκληρο το NBA μιλά για αυτόν. Πήγε λοιπόν στον Βόλο για να δει την αναμέτρηση ανάμεσα στην τοπική Νίκη και τον Φιλαθλητικό.

Μαζί του ήταν και ο general manager των Celtics, Ράιαν ΜακΝτόναου. Κάθισαν λοιπόν κάπου κοντά στον πάγκο των φιλοξενούμενων και εστίασαν στον ύψους 2.06 πλέι-μέικερ. Οι οπαδοί των γηπεδούχων όμως τους πέρασαν για παράγοντες του Φιλαθλητικού, και όσα ακολούθησαν... αποτέλεσαν εμ��ειρία ζωής για τους δύο αμερικανούς.

"Who is OFI" ρωτούσε ο ¨Ειντζ βλέποντας κάποιους να επιμένουν να τον βρίζουν! Και άντε να βρεθεί κάποιος να του εξηγήσει. Κάποια στιγμή βέβαια... λύθηκε η παρεξήγηση. Οι οπαδοί όμως δεν πτοήθηκαν ιδιαίτερα. Ακούγοντας ότι εκείνοι που έβριζαν ήταν παράγοντες των Celtics, άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα υπέρ των Los Angeles Lakers! Τουλάχιστον ο Έιντζ από όσα είδε απο τον Γιάννη Αντετοκούμπο, η καταπληκτική του εμφάνιση με 19 πόντους, 9ριμπ., 1κλ. τον άφησε απόλυτα ικανοποιημένο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top