«Θα μάθει ο κόσμος πώς έφτασε εδώ η ΑΕΚ...»

Τι λέει σε ανακοίνωση της η Ερασιτεχνική

Ένα από τα βασικότερα αιτήματα των καταληψιών οπαδών στα Σπάτα ήταν να παραδοθούν στην Ερασιτεχνική όλα τα οικονομικά στοιχεία της ΠΑΕ για τις χρήσεις των τελευταίων ετών.
Κι αφού αυτά έφτασαν στα χέρια της διοίκησης του σωματείου, εκείνο κάνει πράξη τη δέσμευσή του και προχωρά και επισήμως σε αίτημα διαχειριστικού ελέγχου στην εταιρεία από το 2004 μέχρι και σήμερα.
Με σκοπό, όπως αναφέρει, «να μάθει ο κόσμος πώς έφτασε εδώ η ΑΕΚ» και βεβαιότητα ότι «στο τέλος θα λάμψει η αλήθεια και θα αποδοθεί δικαιοσύνη».
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ερασιτεχνικής:
«Η διοίκηση του Α.Σ. ΑΕΚ με αφορμή τα οικονομικά στοιχεία που ζήτησε από την ΠΑΕ ΑΕΚ και μετά από προτροπή της επιτροπής κατάληψης στα Σπάτα, αποφάσισε ομόφωνα να προσφύγει στην Δικαιοσύνη καταθέτοντας αίτηση για την διενέργεια διαχειριστικού ελέγχου στην ΠΑΕ ΑΕΚ από το έτος 2004 μέχρι σήμερα...
Η διοίκηση του σωματείου θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες ΑΜΕΣΑ και θα πιέσει προς όλες τις κατευθύνσεις για να προχωρήσει με γρήγορους ρυθμούς η διαδικασία...
Σκοπός αυτής της ενέργειας είναι να μάθει ο κόσμος της ΑΕΚ το πως έφτασε η αγαπημένη μας ομάδα εδώ. Είναι σίγουρο ότι θα λάμψει η αλήθεια γιατί για αυτήν θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις...
Θα διαλευκανθούν όλα τα "μυστήρια" και θα αποδοθεί δικαιοσύνη γιατί αυτό επιζητεί ο κόσμος της ΑΕΚ. Θα υπάρξει πλήρης διαφάνεια σε όλα τα επίπεδα. Να είναι σίγουροι όλοι πως θα δώσουμε μάχες για να αποκαλυφθεί η αλήθεια, καθαρά και τίμια, λέξεις οι οποίες είναι συνυφασμένες με την ένδοξη ιστορία της Ένωσης.
Για οποιαδήποτε εξέλιξη θα ενημερώνεστε επίσημα μέσω του γραφείου τύπου του σωματείου».
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top