Κόντρα στην Μπαρτσελόνα απόψε ο Ολυμπιακός

Για το top16 της Ευρωλίγκας

Κόντρα στην Μπαρτσελόνα απόψε ο Ολυμπιακός

Την Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει απόψε (21:45, ΕΤ1) ο Ολυμπιακός, ​για την 3η αγωνιστική της φάσης των «16» της Ευρωλίγκας.

«Έχουμε δύσκολο έργο έτσι κι αλλιώς. Η Μπαρτσελόνα είναι από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Έχει μεγαλύτερη πίεση λόγω της ήττας της την προηγούμενη αγωνιστική και σίγουρα θα είναι απόλυτα έτοιμη και προετοιμασμένη. Αν χάσει και δεύτερο ματς και πρώτο στην έδρα της θα μείνει πολύ πίσω και δεν το θέλουν, αυτό είναι σίγουρο. Θα πρέπει να κάνουμε το τέλειο παιχνίδι εκεί για να νικήσουμε και θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε, να είστε σίγουροι γι΄αυτό. Εμείς ψάχνουμε νίκες εκτός έδρας και θα παλέψουμε να την πάρουμε εκεί. Είναι μία από αυτές που θέλουμε ώστε να φτάσουμε πιο κοντά στο στόχο μας, που είναι η πρόκριση στα πλέι οφ», δήλωσε ο προπονητής των Ερυθρόλευκων, Γιώργος Μπαρτζώκας.

Όπως όλα δείχνουν, εκτός θα μείνει ο Δημήτρης Μαυροειδής που δεν έχει προσφέρει τα αναμενόμενα μέχρι στιγμής, ενώ το ντεμπούτο του αναμένεται να κάνει ο Γκιόργκι Σερμαντίνι. Επίσης, για Βαρκελώνη δεν ταξίδεψαν οι Δημήτρης Κατσίβελης και Γιώργος Γεωργάκης.

«Πρέπει να κάνουμε σωστή και ομαδική δουλειά, σε άμυνα και επίθεση. Θα πρέπει να έχουμε υπομονή στην επίθεσή μας και να ακολουθήσουμε το πλάνο του κόουτς ώστε να έχουμε τον έλεγχο του ρυθμού. Δεν υπάρχουν εύκολοι αντίπαλοι στην Ευρωλίγκα και κανένα βράδυ δεν είναι εύκολο», είπε εκ μέρους των παικτώς ο Τζος Πάουελ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top