Ολυμπιακός – Μονπελιέ: 3 – 1

Οι ερυθρόλευκοι γιορτάζουν την παραμονή στην Ευρώπη

πρώτη ανάρτηση: 06- 11- 2012, 21:35

3- 1 κέρδισε o Ολυμπιακός τη Μονπελιέ, στην μεγάλη του «μάχη» στο Champions League. Κατά την είσοδό τους στις κερκίδες, Γάλλοι οπαδοί επιτέθηκαν σε αστυνομικούς, χωρίς να υπάρξει η παραμικρή αφορμή.

21:45: ο αγώνας άρχισε.

ΓΚΟΛ για τον Ολυμπιακό: μόλις στο 4ο λεπτό, ο Αμπντούν σούταρε, ο Μήτρογλου έβαλε το πόδι του και έστειλε την μπάλα στο δοκάρι, ενώ ο επερχόμενος Μασάντο από κοντά την έστειλε στα δίχτυα.

Στο 18' η Μονπελιέ είχε την πρώτη ��ελική προσπάθεια, με τον Καμαρά να παίρνει κεφαλιά αλλά η μπάλα να καταλήγει άουτ, ενώ στο 25΄ο Ολυμπιακός παραλίγο να σκοράρει ξανά αλλά ο Μήτρογλου υποδείχθηκε οφ σάιντ.

Στο 30ο λεπτό η Μονπελιέ απείλησε ξανά, όταν ο Καμαρά πετάχτηκε στην άμυνα του Ολυμπιακού και με πλασέ στην κίνηση έστειλε τη μπάλα άουτ.

Λίγα λεπτά αργότερα (37'), ο Μήτρογλου πήρε ωραία κάθετη πάσα από τον Αμπντούν, αλλά σούταρε άουτ.

Στο 45' ο Καμαρά είδε την κίτρινη κάρτα για θέατρο.

22:37: ημίχρονο στο «Γ. Καραϊσκάκης».

22:51: έναρξη του Β’ ημιχρόνου.

Στο 80' έγινε εκτέλεση κόρνερ του Χολέμπας, δεν έδιωξαν σωστά οι Γάλλοι, η μπάλα έφτασε στον Γκρέκο που με ψύχραιμο συρτό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-1.

Στο 82': Σέντρα του Χολέμπας, η μπάλα έσκασε στο έδαφος και με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή ο Μήτρογλου έκανε το 3-1!

85' Ο Χολέμπας πήρε κίτρινη για χτύπημα εκτός φάσης στον Καμαρά!

Οι αρχικές συνθέσεις των ομάδων

Ολυμπιακός (Λεονάρντο Ζαρντίμ): Κάρολ, Τοροσίδης, Μανωλάς, Σιόβας, Χολέμπας, Αμπντούν, Μοντέστο, Μανιάτης, Μασάντο, Γκρέκο, Μήτρογλου

Μονπελιέ (Ρενέ Ζιράρ): Ζουρντρέν, Μποκαλί, Εμπίβα, Ίλτον, Μπεντιμό, Σαϊχί, Μαρβό, Μπελχαντά, Καμπελά, Μουνιέ, Καμαρά

Διαιτητής: Μάριο Στραχόνια (Κροατία)

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top